Ik ben Saskia van Ek-Lammers, jouw persoonlijke PowerSlim afslank coach te Helmond, sinds 2012 begeleid ik mannen en vrouwen in mijn afslankstudio. Omdat  ik weet dat voor heel veel, voornamelijk vrouwen , het gewicht een grote rol speelt, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende afslank programma’s en ben ik, na het volgen van de nodige cursussen begonnen met  PowerSlim.

Door persoonlijke interesse in gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden. Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. Een jaar lang op je streefgewicht te blijven zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Een juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Mede door eigen ervaring en het aanpassen van mijn eetpatroon en levensstijl ben ik erachter gekomen dat je door blijvend minder koolhydraten veel gemakkelijker op gewicht blijft en dat de “suiker verslaving” vanzelf minder wordt.

Altijd maar bezig zijn met je gewicht!! Wordt je daar ook wel eens helemaal gek van?

Misschien ken jij het ook, je hebt al veel diëten door de jaren geprobeerd, maar het lukt je moeilijk om op gewicht te blijven of zelfs je streefgewicht te bereiken. Ik ga je daarbij helpen. Samen werken we naar je streefgewicht en zorg ik ervoor dat je een gezond voedingspatroon aanleert om langdurig je gewicht te behouden.

Hoe starten we om jouw streefgewicht te bereiken?

Als je wilt starten dan maak je met mij een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur. Ik doorloop met jou een gezondheidsverklaring en bespreek je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn.

Ik weeg je en we bekijken een aantal parameters zoals gewicht, vetpercentage, vetvrije massa en BMI. Je begint met een starterspakket zodat je exact weet wat je lekker vindt en welke producten en gerechten bij jou passen. Je krijgt van mij het GRATIS  Power Slim kookboek ter waarde van 19,95 euro mee zodat je de lekkerste gerechten kan bereiden, eventueel ook voor je partner.

Is het tijd voor actie en spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wacht niet langer, zet die stap en neem contact met mij op!! Bel naar {{tel}} of stuur een mail naar info@beautyhelmond.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *