fbpx


Bereidingswijze:

Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan. Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto.
 

Ingrediënten:

  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g courgette
  • ½ avocado
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el vers citroensap
  • 5 basilicumblaadjes
  • ½ el olijfolie
  • ½ el kokosolie
  • Peper
  • Zout
  • Extra: spiraalsnijder + keukenmachine

Tip: Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde per portie

Koolhydraten 8.3 gram
Vetten 44 gram
Eiwitten 34 gram

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on pinterest

Lees meer
tips

Word jij mijn zomerambassadeur?

Wil jij voor eens en voor altijd af van die overtollige kilo’s en ben jij bereid om jouw afslankavontuur te delen met anderen? Dan ben

Revital-anti-aging-collagen-complex

Nieuw! Revitaltrax anti-aging collagen complex

VERISOL® is één van de belangrijkste ingrediënten van Anti-Aging Collageen Complex. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?