• Groene-smoothie-avocado-spinazie-banaan

  Inspiratiebron

  Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn moeder aanwezig op het PowerSlim congres 2014. Tijdens dit congres werd er door diverse collega’s gesproken over Superfoods. En de positieve effecten daarvan. Ik als voedingscoach en gewichtsconsulent wist wel dat het een trend is, maar had me er eigenlijk nog niet zo veel in verdiept. Dus heb ik me ingelezen en ben op de site van Jesse van de Velde terecht gekomen…

  “Groene Smoothies”

  Deze man en zijn vrouw Marjolein  zijn echte ervaringsdeskundige kwam ik achter. Ze praten vol lof over de energieboost die ze iedere dag weer krijgen van dit bijzondere drankje. En ik dacht zo na de carnaval en een drukke periode achter me, kan ik wel wat energie gebruiken en wat afvalstoffen kwijt raken.

  “Detoxen”

  Wat is detoxen? Detoxen of terwijl ontgiften is het ontdoen van afval -en gifstoffen uit je lichaam (cellen, weefsels organen). Tijdens dit programma van 7 dagen neem je iedere dag een groene smoothie en zijn er een aantal voedingsmiddelen verboden. Zoals; zuivel, suikers, alcohol en frisdranken. Je kunt hiermee zover gaan als je wilt. Hoe meer maaltijden je vervangt hoe intensiever het ontgiftingsproces. Ik heb zelf besloten om het ontbijt en de tussendoortjes te vervangen voor de smoothie.

  Dag 1

  Mijn eerste dag vandaag (donderdag 13 maart 2014) start met de “Tropische Gember”. De hoofd ingrediënten zijn mango, ananas en bladspinazie. Alles meng ik in een blender in combinatie met mineraalwater. Door het water kun je hem zo dun maken als dat je wilt. Ik heb ruim 1 1/2 liter! Ojee waar laat ik die? Er wordt geadviseerd de smoothie in glas te bewaren. Gelukkig heb ik nog 2 lege wijnflessen. (ach ja…) En nu het moment….
  Hij smaakt heerlijk! De eerste belevingswoorden die in mij opkomen zijn: Zoet, fris en energie. Nu de rest van de dag nog…

  Wil je me deze komende 7 dagen volgen? Klik dan op de link volgen in de rechterkolom en je krijgt dan automatisch via je email een update.

  Nieuwsgierig geworden naar recepten?

  Kijk dan een op de site van Jesse van de Velde of op zijn blog. Op de site van zijn vrouw Marjolein kun je het E-book downloaden van het Detox programma.

  Tot snel!

  Beautygroet,
  Saskia van Ek-Lammers

  Linkfoto nieuwsbrief

   

 • 3 Reacties

  Goed bezig zusje! Succes deze dagen!

  He Sas succes verder!Ik heb er vandaag van mogen proefen. Het smaakt naar meer......!

  Dank je Angelique! Ben benieuwd...