• PowerSlim, het werkt!

  PowerSlim het werkt... Dit hoorde ik enkele dames zeggen bij de gratis workshop voedingsetiketten lezen waarvoor ik me had aangemeld bij Saskia. Dezelfde avond heb ik heb een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en ben nog diezelfde week begonnen met PowerSlim!! Koolhydraatarm eten, weer [...]

  Lees verder

  Zes maanden geleden ging het knopje om

  Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren. Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia [...]

  Lees verder

  Weg met de vakantie kilo’s!

  Maandag 28 augustus beginnen Tillie en Lin aan hun strijd tegen de kilo’s door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma.  Zij maken hiermee een kickstart naar een nieuwe, gezonde levensstijl met als doel om slanker, fitter en gelukkiger te worden. Even voorstellen [...]

  Lees verder

  Ik voel me nu vertrouwd met wat ik eet

  Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim waarom, omdat ik me dik voelde. In eerste instantie was ik sceptisch en dacht als ik  de 10 kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend. Dit veranderde al vrij snel. Die 10 kilo [...]

  Lees verder

  Een beetje sceptisch was ik wel hoor, voor ik de eerste keer op intake kwam.

  Om te beginnen, wat een ongelooflijk goede coach ben jij, Saskia! Gewoon door jezelf te zijn maak je iedereen enthousiast en wordt een gezond gewicht echt een feestje :-) Een beetje sceptisch was ik wel hoor, voor ik de eerste keer bij je kwam. De succesverhalen op Facebook maakten me toch zo [...]

  Lees verder

  1 van pagina 3