• Kom naar de PowerSlim proefdag

 • Zodra het geluid van de champagnekurken is vervaagd en de laatste oliebollen zijn weggewerkt, wordt het tijd om vooruit te kijken. We maken vaak het goede voornemen om gezonder, slanker en gelukkiger te worden. Maar hoe pak je dit nou aan? Het lijkt een moeilijke opgave, maar gelukkig kan ik jou daarbij helpen.

  Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools, en zetjes nodig om de kracht te krijgen door te zetten. Daarom kies je voor PowerSlim. Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik begeleid je naar een blijvend gezond gewicht. Samen gaan we op weg naar een nieuw voedingspatroon en een toekomst vol zelfvertrouwen en vitaliteit. In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en leer ik je hoe je dit vast kunt houden. Als jij je streefgewicht hebt bereikt blijf ik je nog een jaar lang begeleiden en adviseren zodat jij het vertrouwen krijgt dat je het daarna zelf kunt doen.

  Wat wil jij bereiken?

  Kom op woensdag 3 januari (20.00u - 22.00u) of zaterdag 14.30u - 16.30u naar de PowerSlim Proefmiddag in mijn center om kennis te maken met mij, het programma en al het lekkers dat PowerSlim te bieden heeft!

 • Ja, ik kom graag vrijblijvend naar de PowerSlim proefdag

  Aanmelden 

 • Ervaringen PowerSlim en Beautyfarm LaSarel

 • Zes maanden geleden ging het knopje om

  Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren. Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia [...]

  Lees verder

  1 van pagina 14

 • Weg met de vakantie kilo’s!

  Maandag 28 augustus beginnen Tillie en Lin aan hun strijd tegen de kilo’s door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma.  Zij maken hiermee een kickstart naar een nieuwe, gezonde levensstijl met als doel om slanker, fitter en gelukkiger te worden. Even voorstellen [...]

  Lees verder

  1 van pagina 14

 • Ik voel me nu vertrouwd met wat ik eet

  Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim waarom, omdat ik me dik voelde. In eerste instantie was ik sceptisch en dacht als ik  de 10 kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend. Dit veranderde al vrij snel. Die 10 kilo [...]

  Lees verder

  1 van pagina 14