• Make up Studio

 • Wil je goed voor de dag komen, zodat je het mooiste uit jezelf haalt? Vindt je het moeilijk om de juiste kleuren te zoeken die het beste bij je huid en ogen passen? In onze make-up studio te Helmond geven we je graag advies over de trends, kleuren en geven we je tips en tricks hoe je jezelf gemakkelijk en professioneel op maakt. 

  Je kunt bij ons terecht voor een dag -en avond make-up en ook verzorgen we bruidsmake-up.

  Neem contact op

 • Bruidsmake-up

  Bruidsmake-up Lasarel helmond

  Ga je binnenkort trouwen? En wil je je niet druk hoeven maken of dat je make-up wel de hele dag blijft zitten? Graag verzorgen wij je bruidsmake-up. We kunnen de make-up verzorgen op locatie of je komt gewoon naar onze salon. Ook is het mogelijk om tussendoor je make-up te laten bijwerken. Bijvoorbeeld voor aanvang van de receptie of feest.

  Serum / Ampul

  Voordat we je bruids make-up aanbrengen, geven we je huid een boost met een serum. Deze serum ampul geeft een laagje op je huid zodat je make-up gefixeerd wordt. Transpiratie en talgproductie hebben geen kans om je make-up te laten uitlopen.

 • Make-up producten

  Make up producten LaSarel

  Zimberland

  De make-up producten van ZIMBERLAND zijn een echte verzorging voor de huid. Alle producten zijn van een hoge kwaliteit, geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Een uitgebreid (kleuren)gamma vindt u zowel terug in de lipsticks en eye-shadows als ook in de foundations, blushers, mascara’s, kajal- en lipliners.

  De vrouw die kiest voor ZIMBERLAND, kiest voor kwaliteit. Met de make-up lijn van ZIMBERLAND haalt u een wereld van schoonheid binnen.

   

  LaRosa

  LaRosa biedt unieke cosmetica producten op basis van mineralen, welke ontwikkeld zijn om schoonheid te creëren, een stralend uiterlijk te geven en om de schoonheid te accentueren die elke vrouw van nature heeft.

  Dat LaRosa zo uniek is, is te danken aan de zeer hoge kwaliteit en veelzijdigheid van de producten. Het assortiment bestaat uit producten die ontwikkeld zijn met moderne technologieën maar ook producten die gebaseerd zijn op de natuur. En dit alles is om ervoor te zorgen dat de vrouwen die LaRosa cosmetica gebruiken, zich gepassioneerd, geraffineerd en zich de mooiste van de wereld voelen.

 • Prijzen

  BehandelingDuurPrijs
  Dag make-up - € 29.50
  Avond/feest make-up - € 32.50
  Bruidsmake-up inclusief proef make-up en ampul - € 75.00
  Extra ampul voor houdbaarheid make-up - € 10.00