• Microdermabrasie behandeling

 • Wat is een Microdermabrasie behandeling?

  Microdermabrasie is een beautytrend afkomstig uit Europa en Amerika, welke leider is op het gebied van huidverbetering en schoonheidsbehandelingen. Door middel van natuurlijke kristalpoeder en luchtstroom geeft de behandeling de huid een zacht en comfortabel gevoel. De verouderde huid, huid met littekens zal opleven door het effect van de kristalpoeder, terwijl de vacuümfunctie de dode huidcellen verwijderd. Het resultaat is dat de huid gestimuleerd wordt om zich te vernieuwen en te herstellen.

  Microdermabrasie wordt niet alleen toegepast om verouderde huidcellen te verwijderen maar het verfijnt ook rimpels en fijne lijntjes. Ook zijn de kristallen zeer geschikt voor het verzachten van wondjes, littekens en het verfijnen van grove poriën. 

  Droge en gevoelige huiden revitaliseren als de dode huidcellen zijn verwijderd met als resultaat dat producten die worden gebruikt na de behandeling (maskers, crèmes, etc.) beter zijn werking kunnen doen. 

  Vette en probleem huiden worden schoon en helder. Poriën sluiten, de huidstructuur wordt verfijnd en oneffenheden zijn verminderd.

  De Microdermabrasie behandeling bestaat uit:

  * oppervlakte reiniging
  * Microdermabrasie peeling
  * Cooling van de huid met aangepast serum
  * Herstellende massage (Microdermabrasie 2)
  * Peel-off masker aangepast aan het huidtype

 • BehandelingDuurPrijs
  Microdermabrasie 1 90 min € 76.50
  Microdermabrasie 2 105 min € 101.00