Afslanken met PS food and lifestyle Helmond

In balans

PS. food & lifestyle

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf.

PS. Food &
Lifestyle

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PS. food & lifestyle programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PS. food & lifestyle producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PS. lifestyle ontwikkeld. PS. lifestyle is geen programma maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Geheel in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten en trends besteden we in fase 3 meer aandacht aan andere leefstijlfactoren. Hiervoor zijn een vijftal gidsen ontwikkeld die we naar eigen inzicht en behoefte kunnen inzetten.
De gidsen behandelen elk een BRAVO factor:

B = Bewegen
R = Roken
A = Alcohol
V = Voeding
O = Ontspanning

Ervaringen PS Food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

De voordelen van

PS. food & lifestyle

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

In balans met

PS. food & lifestyle

Een gezonde levensstijl en in balans blijven was nog nooit zo makkelijk

Met de producten van PS. life maken wij een gezond en verantwoord voedingspatroon net een beetje makkelijker.

Met de PS. Life producten kun je na het afslankprogramma doorgaan met de makkelijke recepten en koolhydraat verlaagde producten je streefgewicht behouden!

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wie is je coach?

Ik ben Saskia van Ek-Lammers, jouw persoonlijke PS. Food & lifestyle afslank coach te Helmond, sinds 2012 begeleid ik mannen en vrouwen in mijn afslankstudio. Omdat ik weet dat voor heel veel, voornamelijk vrouwen , het gewicht een grote rol speelt, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende afslank programma’s en ben ik, na het volgen van de nodige cursussen begonnen met PS. Food & lifestyle.
PS. Food & lifestyle helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Dat doe ik niet alleen als gecertificeerd PS. Food & lifestyle Voedingscoach uit Helmond, maar ook op basis van eigen ervaringen. Jaren terug heb ik – nadat ik eindeloos veel diëten had geprobeerd – zelf dit afslankprogramma gevolgd. Het resultaat was echt verbluffend. Er gebeurde iets me wat ik altijd had gehoopt dat zou gebeuren: ik raakte 10 kilo kwijt, die niet meer terug kwamen. Eindelijk!