Wimperpermanent hoe werkt het?

De revolutionaire iCurl®-Wimperpermanent Methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij er géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions. De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was.

Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. De iCurl is een meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de  iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie.

Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Neem contact op

Deze revolutionaire en supersnelle wimper permanent- methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder rollers, lijm of schildjes! En kunt je wimperkrultang of dikke lagen mascara ook gedag zeggen!

Diverse mensen hebben inmiddels kennisgemaakt met de unieke nieuwe iCurl-Methode en unaniem zijn de ervaringen zeer positief. Bijgaand de reacties van enkele enthousiaste vrouwen, wiens ogen letterlijk open gingen dankzij de iCurl®-Methode:

Willy: “Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe wimpers. Ik heb ze een paar dagen ervoor ook laten verven en ik kan er de hele zomer tegenaan!”

Vreneli: “Ik heb van nature best stugge wimpers en waar de wimperkruller of andere permanentmethodes niet het effect behalen dat ik zou willen,  moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de iCurl®-Methode. Pijnloos, snel en… een geweldig  resultaat!”

Evelyne: “De wimpers van mijn linkeroog zijn van nature veel minder gekruld dan mijn rechteroog, dus ben ik altijd in de weer met een wimperkrultang. Ik ben super blij dat mijn beide wimpers dankzij de iCurl®-Methode nu een mooie krul hebben en dat ze symmetrisch zijn! Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden!”

Kimmie: “Ik ben van Chinese afkomst en het is bekend dat wij van nature geen prachtig lange krullende wimpers hebben. Maar met de iCurl®-Methode komt het echt wel in de buurt, WAUW!”

Prijs: 
Icurl wimper permanent inl. verven  € 34,00Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *