fbpx
Acne behandeling lasarel

Last van acne?

Acne Behandeling

Wanneer je acne hebt kun je de behandeling voor acne bij de schoonheidsspecialiste vergoed krijgen. Wanneer je bij ons de acne behandeling hebt ondergaan, dien je de factuur in bij de zorgverzekeraar. De acne kan heel goed behandeld worden. Wij als gespecialiseerde schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat de huid schoon blijft. Het doel van de acne behandeling is deze te bestrijden door de huid te reinigen, talgproductie te verminderen en ontstekingen voorkomen. Door de juiste thuisverzorging te gebruiken en de acnebehandelingen word de huid weer schoon en fris.

Wat is
Acne?

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor puistjes. Het is een aandoening van de talgklieren, waar vrijwel iedereen last van krijgt in de puberteit. Er zijn echter ook vormen van acne (zoals acne rosacea), die niet alleen in de puberteit voorkomen.

Puistjes

Acne is een huidaandoening, waarbij de talgklieren ontstoken raken. De meeeters en puistjes die ontstaan bij acne (acne vulgaris) kunnen worden verminderd door huidtherapie.

De acne gespecialiseerde schoonheidsspecialiste is de juiste persoon om meeeters en puistjes te behandelen. De schoonheidsspecialiste zal bij acne vulgaris en acne rosacea product-advies geven en een diepte-reiniging uitvoeren. Hierbij wordt de talg uit de talgklieren verwijderd, waardoor weer een gave huid ontstaat. Meeeters en puistjes verdwijnen daardoor.

Het doel van Acne behandeling is om zoveel mogelijk puistjes en mee-eters te verwijderen om te voorkomen dat de acne zich uitbreid. Tijdens de behandeling worden de talgklieren schoongemaakt (Geledigd) zodat we de bacteriegroei kunnen verminderen. Hierdoor wordt de huid schoner en ontstaan er steeds minder ontstekingen (puistjes). Door het regelmatig ledigen van de acne huid voorkom je litteken vorming. De acne therapie moet frequent herhaald worden om het juiste resultaat te behalen. Afhankelijk van de ernst van de acne moet je denken aan 1 tot 4 wekelijkse behandelingen. Naarmate de acne therapie slaagt, kunnen er langere tussenpozen ingelast worden.

De acne behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed, omdat wij in het bezit zijn van een Acne specialisatie volgens het SKIN register en de ANBOS.

Acne Basic

De Acne behandeling bestaat uit:
Oppervlakte reiniging
Peeling
Verwijderen van mee-eters en puistjes
Indien nodig een kalmerend masker

DUUR & KOSTEN

- 45 minuten
- € 45.00
afspraak maken

Acne Plus

De Acne behandeling bestaat uit:
Oppervlakte reiniging
peeling op basis van glycolzuur
Verwijderen van mee-eters en puistjes
Zink serum

DUUR & KOSTEN

- 45 tot 60 minuten
- € 69.50
Afspraak maken

Acne Plus

De Acne behandeling bestaat uit:
Oppervlakte reiniging
Peeling
Verwijderen van mee-eters en puistjes
Zink serum

DUUR & KOSTEN

- 45 minuten
- € 52,50
Afspraak maken

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?