fbpx
Acne behandeling lasarel

Look better, feel better

Healthy skin program

Heb jij huidproblemen? Dan is het Healthy skin program van Beautyfarm LaSarel de oplossing.

Een gezonde huid hebben is niet vanzelfsprekend. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en pakken het huidprobleem aan vanuit de juiste voeding, supplementen, salon -en thuisbehandelingen.

We offer a variety of treatments, choose the right treatment that suits you

Voor wie is het
Healthy skin program?

De volgende huidproblemen kunnen we behandelen:

√ Acne
√ Acne Rosacea
√ Eczeem
√ Huidveroudering
√ Extreem droge huid
√ Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

Acne

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor puistjes. Het is een aandoening van de talgklieren, waar vrijwel iedereen last van krijgt in de puberteit.

Acne Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische, huidaandoening in het gezicht gekenmerkt door felrode verkleuringen met name van de wangen en de neus.

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken raakt. Hierdoor ontstaan rode, schilferige plekken en (erge) jeuk. Er zijn verschillende soorten eczeem.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een onregelmatige verkleuring van de huid. De oorzaak: overproductie van melanine (is pigment in haar en huid) door Hormonen, trauma of zon
Gezichtsbehandeling schoonheidssalon lasarel

Perfect For Your Skin

Behandelplan

Na een uitgebreide intake en huidanalyse stellen we een behandelplan op. We starten in een traject van 4-6 maanden afhankelijk van het huidprobleem. Daarnaast start je met de benodigde supplementen en huidverzorgende producten voor thuisgebruik.

Kosten

De kosten zijn geheel afhankelijk van het behandelplan en dus persoonlijk. Bij het intake geprek worden de kosten besproken. Bij acne is er gedeeltelijke vergoeding mogelijk bij de meeste zorgverzekeraars.

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?