fbpx

Wie is Beautyfarm LaSarel

Even Voorstellen

Mijn naam is Saskia van Ek-Lammers. 
Mede-eigenaresse van Beautyfarm LaSarel. Als 17 jarig meisje ben ik in het bedrijf van mijn ouders begonnen. In die tijd hadden zij nog een Beautyfarm met niet alleen een schoonheidssalon maar ook een kapsalon en konden cliënten terecht voor een Beautydag met alles erop en eraan. Tijdens die jaren heb ik veel ervaring op gedaan. Nadat we diverse omschakelingen hebben doorgevoerd kwam voor mij het moment in 2013 dat ik mede eigenaresse mocht worden. Ook mijn zus stapte mede in de zaak. Uiteindelijk kreeg mijn zus diverse lichamelijke klachten en is zij in 2020 verder gegaan in de groothandel, die mijn ouders naast de salon hebben.   
Mijn passie is het behandelen van de huid en het verbeteren daarvan. Daarnaast vind ik het fascinerend om met mensen om te gaan en de behandeling naar persoonlijke wensen af te stemmen en begeleid ik graag mensen naar een gezonde levensstijl. Mijn motto is dan ook; “Wanneer je goed voor de binnenkant zorgt, straal je ook aan de buitenkant!” 

Ik hoop je snel te mogen begroeten in mijn beautysalon!

Jarenlange
Ervaring

In november 1992 is Beautyfarm LaSarel geopend door Kees en Heidi Lammers. 
Inmiddels is Beautyfarm LaSarel uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut waar je terecht kunt voor een behandeling in de schoonheidssalon, nagelstudio en voor voedingsadviezen.

In 2013 nemen dochters Saskia & Sarella de salon over van hun ouders. Per 1 september 2020 is Sarella gestopt met het geven van behandelingen in de salon. Vanwege lichamelijke klachten gaat zij zich nu focussen op haar groothandel LS Cosmetics. Sindsdien werkt Saskia alleen verder.

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?