fbpx

Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten


Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Ik merkte dat ik minder gevarieerd ging eten en weinig inspiratie had om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel ging zetten. 
In mijn omgeving had ik al verschillende positieve verhalen gehoord over Powerslim. Gezond eten met makkelijke recepten en de producten van Powerslim zouden de perfecte combinatie moeten zijn voor een slanker en energieker leven! 
Dus ik besloot om ervoor te gaan, en ging naar mijn geweldige coach Saskia in Helmond.
Zij gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat mij dit zou gaan lukken! 
Door haar fijne en persoonlijke begeleiding heb ik geleerd om met meer variatie te koken, goed te letten op keuzes die ik maak met wat ik eet en geniet ik van de lekkere Powerslim producten. Dankzij Saskia behaal ik mijn doelen in een fijn tempo en is het gevreesde jojo effect verdwenen. 
Het is voor mij een levensstijl geworden die ik niet meer kan missen want ik voel me veel energieker en heb bijna mijn doel bereikt met wat ik wilde afvallen! 
Het is heel fijn dat je altijd kunt terugvallen op je coach met vragen of als je even een extra zetje nodig hebt om door te gaan! 
 
Groetjes,
 
Elsemieke Stienen


Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on pinterest

Lees meer
tips

Word jij mijn zomerambassadeur?

Wil jij voor eens en voor altijd af van die overtollige kilo’s en ben jij bereid om jouw afslankavontuur te delen met anderen? Dan ben

Revital-anti-aging-collagen-complex

Nieuw! Revitaltrax anti-aging collagen complex

VERISOL® is één van de belangrijkste ingrediënten van Anti-Aging Collageen Complex. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?