fbpx

Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten


Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Ik merkte dat ik minder gevarieerd ging eten en weinig inspiratie had om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel ging zetten. 
In mijn omgeving had ik al verschillende positieve verhalen gehoord over Powerslim. Gezond eten met makkelijke recepten en de producten van Powerslim zouden de perfecte combinatie moeten zijn voor een slanker en energieker leven! 
Dus ik besloot om ervoor te gaan, en ging naar mijn geweldige coach Saskia in Helmond.
Zij gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat mij dit zou gaan lukken! 
Door haar fijne en persoonlijke begeleiding heb ik geleerd om met meer variatie te koken, goed te letten op keuzes die ik maak met wat ik eet en geniet ik van de lekkere Powerslim producten. Dankzij Saskia behaal ik mijn doelen in een fijn tempo en is het gevreesde jojo effect verdwenen. 
Het is voor mij een levensstijl geworden die ik niet meer kan missen want ik voel me veel energieker en heb bijna mijn doel bereikt met wat ik wilde afvallen! 
Het is heel fijn dat je altijd kunt terugvallen op je coach met vragen of als je even een extra zetje nodig hebt om door te gaan! 
 
Groetjes,
 
Elsemieke Stienen


Deel dit bericht:

Lees meer...

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?