fbpx

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen

Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was. Ik ben nogal een moeilijke eter en kon daardoor niet snel een dieet volgen omdat daar toch vaak gerechten in staan die ik niet lust.

Afvallen lukte de laatste jaren niet meer zo gemakkelijk en toen corona er nog bij kwam werd het eigenlijk alleen nog maar lastiger om af te vallen of op gewicht te blijven. 

Dus toen ik vorig jaar op social media zag dat Saskia een “Samen Slank Challenge van PS ging starten 
heb ik de stoute schoenen aan getrokken en haar gebeld. Na uitgelegd te hebben dat ik  niet veel lust en aangaf wat ik zoal at in de  week, viel dit volgens Saskia nogal mee en waren er genoeg dingen te eten waardoor ik toch deel kon nemen aan deze challenge. Dus toch maar een afspraak ingepland ingepland en speciaal voor mij had Saskia het 1e weekmenu zo aangepast dat er alleen maar producten en recepten in zaten die ik ook daadwerkelijk lust!
Voorfoto Wendy

Mijn doel

Mijn doel was om 15 kg af te vallen.

Vol goede moed ben ik die 1e week gestart en hoewel ik sommige dingen uit het startpakket echt niet lekker vond heb ik wel alles geprobeerd en had ik totaal geen hongergevoel, sterker nog: af en toe had ik niet eens zin om iets te eten. Ik merkte al snel dat veel gerechten echt lekker en snel te bereiden zijn en ondanks dat je denkt dat het maar kleine porties zijn je er toch vol van komt te zitten. Daarnaast zijn de producten van PS echt een uitkomst voor tussendoor, met name de repen zijn mijn favoriet. Ik ben ook steeds meer nieuwe recepten en  voedingsproducten gaan uitproberen en ik ben er achter gekomen dat ik eigenlijk best veel wel lust.

Na verloop van tijd is het me zo gemakkelijk af gegaan dat het een soort van automatisme is geworden en daardoor ben ik zelfs in totaal 18 kg kwijt!
 
Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel zit en voel me fitter. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten geweest, maar met de motivatie en de (na)begeleiding van Saskia is het voor mij echt makkelijk vol te houden en om op gewicht te blijven! 
Ervaring ps food and lifestyle Wendy

Stabiliseren

Momenteel zit ik fase 3 van het programma en ben dus bezig om mijn gewicht stabiel te houden. Mijn maandelijkse periode is voor mij de lastigste periode om de snaai momenten te voorkomen. Saskia heeft me ook daarin weer tips gegeven en ga dat weer met goede moed proberen! Die stok achter de deur en het maandelijks consult zijn voor mij dan ook erg belangrijk!

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?