fbpx

Al jaren heb ik last van een paar kilootjes teveel


Al jaren heb ik last van een paar kilootjes te veel. Met nadruk op ‘ik’. Veel mensen in mijn omgeving snapte niet wat ik bedoelde. ‘Je bent toch helemaal niet dik!’ werd er vaak tegen mij gezegd. Nee, ik vond mezelf ook niet dik. Maar iedere dag was ik me wel bewust van dat buikje en die billen die ik net wat te stevig vond. Ik probeerde vaak op eigen houtje af te vallen en dat lukte me ook regelmatig. Maar vervolgens had ik dan een paar feestjes, etentjes of andere ‘gezellige’ dingen en hup, de kilo’s vlogen er weer aan.

Via Facebook las ik de advertentie van PowerSlim en de begeleiding die Saskia hierbij gaf. Zou zij me willen helpen? Ik dacht,  ‘Het is voor haar toch ook veel mooier om iemand met flink overgewicht te begeleiden en daardoor geweldige resultaten te zien?’.  

Met lichte schroom stuurde ik toch een mail. Direct vanaf het eerste contact voelde ik me begrepen. Saskia heeft me tijdens mijn intakegesprek ervan weten te overtuigen dat haar doel niet alleen bestaat uit mensen helpen om veel kilo’s af te laten maar ook om te leren dat anders (gezonder) eten niet moeilijk hoeft te zijn. Wat was ik opgelucht!

Vol goede moed ging ik aan de slag. Mijn kilo’s, waarvan ik er naar mijn eigen idee 6 teveel had, vlogen eraf. Binnen een aantal weken was ik op mijn streefgewicht. Maar waar ik nog veel blijer van ben geworden is dat ik van Saskia geleerd heb om creatief te zijn met gezonde voedingswaarden en alert te zijn op de dingen die ik eet. Het is niet moeilijk, het is een knop die omgezet moest worden. Veel mensen om me heen zien nog niet eens dat ik wat kilo’s kwijt ben en dat vind ik helemaal niet erg. Ik zit heerlijk in mijn vel en daar ging het om!

 

Jill Wijnands


Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?