Amandelpannenkoek met pindakaas en banaan


Met deze amandelpannenkoek met pindakaas en banaan maak je in een handomdraai een heerlijke gezonde en verantwoorde maaltijd die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt!

Geschikt vanaf fase 3

1 persoon

Bereidingswijze:

Meng het amandelmeel met het ei, zout en de melk in een kom. Kluts goed met een garde totdat je geen klontjes meer ziet. Verhit 0,5 el olie of een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak de pannenkoek. Besmeer met de pindakaas en verdeel de banaan eroverheen.

Tip: ook lekker met wat cacaonibs of kokosrasp.

Ingrediënten:

  • 35 g amandelmeel
  • 1 ei
  • 100 ml melk
  • Snufje zout
  • 1 el pindakaas ( bij voorkeur biologische pindakaas op basis van kokosolie)
  • ½ banaan in plakjes

 

DOWNLOAD OF PRINT RECEPT


Deel dit bericht:

Lees meer...

Een uitgelichte afbeelding voor een blog over huidverzorging, met een serene spa-setting en huidverzorgingsproducten die symbool staan voor gezonde huidroutines.

Beste Tips voor Huidverzorging na je 40e

Beste Tips voor Huidverzorging na je 40e Na je 40e begint je huid zichtbare veranderingen te ondergaan. Dit komt door natuurlijke veroudering, maar ook externe

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?