fbpx

Amandelpannenkoek met pindakaas en banaan


Met deze amandelpannenkoek met pindakaas en banaan maak je in een handomdraai een heerlijke gezonde en verantwoorde maaltijd die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt!

Geschikt vanaf fase 3

1 persoon

Bereidingswijze:

Meng het amandelmeel met het ei, zout en de melk in een kom. Kluts goed met een garde totdat je geen klontjes meer ziet. Verhit 0,5 el olie of een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak de pannenkoek. Besmeer met de pindakaas en verdeel de banaan eroverheen.

Tip: ook lekker met wat cacaonibs of kokosrasp.

Ingrediënten:

  • 35 g amandelmeel
  • 1 ei
  • 100 ml melk
  • Snufje zout
  • 1 el pindakaas ( bij voorkeur biologische pindakaas op basis van kokosolie)
  • ½ banaan in plakjes

 

DOWNLOAD OF PRINT RECEPT


Deel dit bericht:

Lees meer...

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Vitamine C en huidveroudering

Vitamine C en huidveroudering

Er wordt de laatste tijd veel gesproken dat Vitamine C goed werkt tegen huidveroudering. Maar hoe zit het nu echt?  Vitamine C is een wateroplosbare

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?