fbpx

Amandelpannenkoek met pindakaas en banaan


Met deze amandelpannenkoek met pindakaas en banaan maak je in een handomdraai een heerlijke gezonde en verantwoorde maaltijd die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt!

Geschikt vanaf fase 3

1 persoon

Bereidingswijze:

Meng het amandelmeel met het ei, zout en de melk in een kom. Kluts goed met een garde totdat je geen klontjes meer ziet. Verhit 0,5 el olie of een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak de pannenkoek. Besmeer met de pindakaas en verdeel de banaan eroverheen.

Tip: ook lekker met wat cacaonibs of kokosrasp.

Ingrediënten:

  • 35 g amandelmeel
  • 1 ei
  • 100 ml melk
  • Snufje zout
  • 1 el pindakaas ( bij voorkeur biologische pindakaas op basis van kokosolie)
  • ½ banaan in plakjes

 

DOWNLOAD OF PRINT RECEPT


Deel dit bericht:

Lees meer...

Pad thai koolhydraatarm recept

Pad Thai | Koolhydraatarm recept

Bereidingstijd 30 min | 2 personen | Fase 3 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 300 g scampi’s1,5 el kokosolie150 gr Chinese kool in dunne

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?