fbpx

Anti- Rimpel Gezichtsbehandeling met 24 karaats goud


Sinds half augustus mogen we met trots een nieuwe anti-rimpel gezichtsbehandeling toevoegen aan ons behandel aanbod! Namelijk de Gold treatment van LaSarel. Deze unieke gezichtsbehandeling is gericht op de huid die beginnende maar ook al diepere rimpels vertoond.

Wat doet goud met je huid?

Goud is gecreëerd om een hoog niveau van regeneratie en energetica van de huid te kunnen bereiken. Goud is revitaliserend, hydraterend en celregenererend. De crèmes hebben een luchtige, rijke en zijdezachte textuur. De samenstelling van verfijnde en vernieuwde actieve, anti-verouderende werkstoffen, dringen diep door in de huid, geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden.

Hieronder vind je een korte omschrijving van deze nieuwe behandeling.

Gold Treatment is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid.

De combinatie van de actieve werkstoffen, Goud (24K), Orchidee en Kaviaar, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering van de huid, langdurig wordt vertraagd. Gold behandeling van LASAREL is geschikt voor elk huidtype.

De Gold behandeling bestaat uit:

* Oppervlakte reiniging
* Radiante (combinatie van diverse AHA’s) peeling
* Epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden
* Deep tissue massage met Hyaluronzuur serum
* Anti-rimpel gelaatsmassage met 24k goudbladeren
* Intensief liftend en verstevigend masker

Duur: 90 minuten
Prijs: € 125,00 
Boek de Gold Treatment 

Gold crème

Naast de behandeling is het assortiment van de LaSarel huidverzorgingslijn uitgebreid met de nieuwe De Gold crème (112). De crème is een 24 uurs crème, dus kan s’morgens en s’avonds worden aangebracht.

Gold producten op basis van Goud en Orchidee hebben een revitaliserend en anti-verouderend  effect op de huid. Goud stimuleert de celactiviteit en orchidee-extract zorgt voor een constante hydratatie van de huid. Het vermindert rimpels, verzacht de huid en geeft een jeugdige, stralende en frisse uitstraling. Hydrateert, voedt en verstevigt. Heeft een verhelderend effect en verhoogt het afweersysteem van de huid. De huid wordt flexibel en elastisch.

 

             

               

Enkele voor en na foto’s van de resultaten na 1 Gold treatment!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?