fbpx

Anti- Rimpel Gezichtsbehandeling met 24 karaats goud


Sinds half augustus mogen we met trots een nieuwe anti-rimpel gezichtsbehandeling toevoegen aan ons behandel aanbod! Namelijk de Gold treatment van LaSarel. Deze unieke gezichtsbehandeling is gericht op de huid die beginnende maar ook al diepere rimpels vertoond.

Wat doet goud met je huid?

Goud is gecreëerd om een hoog niveau van regeneratie en energetica van de huid te kunnen bereiken. Goud is revitaliserend, hydraterend en celregenererend. De crèmes hebben een luchtige, rijke en zijdezachte textuur. De samenstelling van verfijnde en vernieuwde actieve, anti-verouderende werkstoffen, dringen diep door in de huid, geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden.

Hieronder vind je een korte omschrijving van deze nieuwe behandeling.

Gold Treatment is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid.

De combinatie van de actieve werkstoffen, Goud (24K), Orchidee en Kaviaar, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering van de huid, langdurig wordt vertraagd. Gold behandeling van LASAREL is geschikt voor elk huidtype.

De Gold behandeling bestaat uit:

* Oppervlakte reiniging
* Radiante (combinatie van diverse AHA’s) peeling
* Epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden
* Deep tissue massage met Hyaluronzuur serum
* Anti-rimpel gelaatsmassage met 24k goudbladeren
* Intensief liftend en verstevigend masker

Duur: 90 minuten
Prijs: € 125,00 
Boek de Gold Treatment 

Gold crème

Naast de behandeling is het assortiment van de LaSarel huidverzorgingslijn uitgebreid met de nieuwe De Gold crème (112). De crème is een 24 uurs crème, dus kan s’morgens en s’avonds worden aangebracht.

Gold producten op basis van Goud en Orchidee hebben een revitaliserend en anti-verouderend  effect op de huid. Goud stimuleert de celactiviteit en orchidee-extract zorgt voor een constante hydratatie van de huid. Het vermindert rimpels, verzacht de huid en geeft een jeugdige, stralende en frisse uitstraling. Hydrateert, voedt en verstevigt. Heeft een verhelderend effect en verhoogt het afweersysteem van de huid. De huid wordt flexibel en elastisch.

 

             

               

Enkele voor en na foto’s van de resultaten na 1 Gold treatment!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?