fbpx

Een beetje sceptisch was ik wel hoor, voor ik de eerste keer op intake kwam.


Om te beginnen, wat een ongelooflijk goede coach ben jij, Saskia! Gewoon door jezelf te zijn maak je iedereen enthousiast en wordt een gezond gewicht echt een feestje šŸ™‚

Een beetje sceptisch was ik wel hoor, voor ik de eerste keer bij je kwam. De succesverhalen op Facebook maakten me toch zo nieuwsgierig dat ik belde voor een intake gesprek. Je voelde me feilloos aan en ik begon met een goed gevoel aan m’n eerste week. Zelfs inclusief een weekend weg met de familie was er 5 kilo af! Jij was enorm enthousiast maar waarschuwde wel dat dit niet zo zou blijven gaan. Maar goed, het gaf me wel de moed (of stimulans) om door te gaan.

Gemiddeld een kilo in de week, geen slechte score. Jij was soms nog wel enthousiaster als mij zelf na het wegen, ik zag de verandering van mijn lichaam nog niet zo. Na de eerste 10 kilo ging bij mij echt de knop om, gezond eten kan ook lekker en gezellig zijn! Gewoon gezellig eten samen met mijn gezin en toch afvallen.

Langzaamaan ging mijn omgeving zien dat ik echt aan het veranderen was. Waar ik eerst een beetje schoorvoetend toegaf met PowerSlim en sporten bezig te zijn,  begon ik PowerSlim te promoten tegen iedereen die maar wilde luisteren. Ja, het is prijzig en niet elk (jong) gezin kan dit misschien betalen, maar het plezier en de fitheid die ik er voor terug gekregen heb zijn voor mij onbetaalbaar. Ik vind ook niet alles even lekker, maar doordat er zo veel keus is, is er voor ieder wat wils. En wie had nou gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden? Ik niet hoor, maar nu ga ik met gemak 5 km hardlopen en geniet er nog van ook! 

Op de Facebook pagina worden recepten uitgewisseld en vraagt PowerSlim geregeld om feedback voor nieuwe producten. Hierdoor kreeg ik het gevoel nog meer keus te hebben.

Waar ik begon met 107 kg met een streefgewicht van 80 kilo, dacht ik steeds als d’r maar eens 10 kilo af is ben ik al blij. Toen dat zo gemakkelijk ging werd het streefgewicht al gauw 75kg en toen 70 kg… inmiddels heb ik dat bereikt en zit lekker in m’n vel. Maar het allerbelangrijkste is denk ik wel dat ik op een totaal andere manier naar eten en drinken ben gaan kijken!

Lieve Saskia, nogmaals enorm bedankt voor die stok achter de deur, je praktische tips en je support! Zonder jou was dit me nooit gelukt! 

Liefs kim 

P.S. De allerbeste tip die Saskia me gaf voor we op vakantie gingen naar Italië is mijn vaste stelregel geworden. Vind ik dit echt lekker? Is dit voor mij echt een 10? Zo ja, dan neem ik het. Is het geen 10? Dan laat ik het staan.


Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?