fbpx

Boerenkool stamppot van wortelpeterselie


Hou je van stamp pot maar eet je koolhydraatarm? Dan is wortelpeterselie een prima alternatief inplaats van de aardappel. Lekker met bijvoorbeeld boerenkool maar uiteraard kun je ook variëren met zuurkool en andijvie. (Check even je fase kaart)

De wortelpeterselie lijkt op pastinaak maar heeft een stuk minder koolhydraten. Ter vergelijking: 100 gram pastinaak lever 17 gram koolhydraten en wortelpeterslie maar liefst 2 gram! Dat maakt wortelpeterselie al geschikt vanaf fase 1a van het LaSarel PowerSlim programma dus 400 gram per dag. Een echte aanrader dus!

Recept:

250 gram Wortepeterselie
100 gram Boerenkool

Klontje roomboter

Schil de wortelpeterselie en snijd in blokjes. Doe in een pan een laagje water de wortelpeterselie en boerenkool en kook deze totdat beide groente gaar zijn. Stamp de groente onder elkaar met een klontje roomboter (1 eetlepel).

Eet smakelijk!!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?