fbpx

Boerenkool stamppot van wortelpeterselie


Hou je van stamp pot maar eet je koolhydraatarm? Dan is wortelpeterselie een prima alternatief inplaats van de aardappel. Lekker met bijvoorbeeld boerenkool maar uiteraard kun je ook variëren met zuurkool en andijvie. (Check even je fase kaart)

De wortelpeterselie lijkt op pastinaak maar heeft een stuk minder koolhydraten. Ter vergelijking: 100 gram pastinaak lever 17 gram koolhydraten en wortelpeterslie maar liefst 2 gram! Dat maakt wortelpeterselie al geschikt vanaf fase 1a van het LaSarel PowerSlim programma dus 400 gram per dag. Een echte aanrader dus!

Recept:

250 gram Wortepeterselie
100 gram Boerenkool

Klontje roomboter

Schil de wortelpeterselie en snijd in blokjes. Doe in een pan een laagje water de wortelpeterselie en boerenkool en kook deze totdat beide groente gaar zijn. Stamp de groente onder elkaar met een klontje roomboter (1 eetlepel).

Eet smakelijk!!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?