fbpx

Boerenkool stamppot van wortelpeterselie


Hou je van stamp pot maar eet je koolhydraatarm? Dan is wortelpeterselie een prima alternatief inplaats van de aardappel. Lekker met bijvoorbeeld boerenkool maar uiteraard kun je ook variëren met zuurkool en andijvie. (Check even je fase kaart)

De wortelpeterselie lijkt op pastinaak maar heeft een stuk minder koolhydraten. Ter vergelijking: 100 gram pastinaak lever 17 gram koolhydraten en wortelpeterslie maar liefst 2 gram! Dat maakt wortelpeterselie al geschikt vanaf fase 1a van het LaSarel PowerSlim programma dus 400 gram per dag. Een echte aanrader dus!

Recept:

250 gram Wortepeterselie
100 gram Boerenkool

Klontje roomboter

Schil de wortelpeterselie en snijd in blokjes. Doe in een pan een laagje water de wortelpeterselie en boerenkool en kook deze totdat beide groente gaar zijn. Stamp de groente onder elkaar met een klontje roomboter (1 eetlepel).

Eet smakelijk!!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?