fbpx

Boerenkool stamppot van wortelpeterselie


Hou je van stamp pot maar eet je koolhydraatarm? Dan is wortelpeterselie een prima alternatief inplaats van de aardappel. Lekker met bijvoorbeeld boerenkool maar uiteraard kun je ook variëren met zuurkool en andijvie. (Check even je fase kaart)

De wortelpeterselie lijkt op pastinaak maar heeft een stuk minder koolhydraten. Ter vergelijking: 100 gram pastinaak lever 17 gram koolhydraten en wortelpeterslie maar liefst 2 gram! Dat maakt wortelpeterselie al geschikt vanaf fase 1a van het LaSarel PowerSlim programma dus 400 gram per dag. Een echte aanrader dus!

Recept:

250 gram Wortepeterselie
100 gram Boerenkool

Klontje roomboter

Schil de wortelpeterselie en snijd in blokjes. Doe in een pan een laagje water de wortelpeterselie en boerenkool en kook deze totdat beide groente gaar zijn. Stamp de groente onder elkaar met een klontje roomboter (1 eetlepel).

Eet smakelijk!!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?