Courgetti met zalm


Bereidingswijze:

Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan. Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto.
 

Ingrediënten:

  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g courgette
  • ½ avocado
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el vers citroensap
  • 5 basilicumblaadjes
  • ½ el olijfolie
  • ½ el kokosolie
  • Peper
  • Zout
  • Extra: spiraalsnijder + keukenmachine

Tip: Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde per portie

Koolhydraten 8.3 gram
Vetten 44 gram
Eiwitten 34 gram

Deel dit bericht:

Lees meer...

Een uitgelichte afbeelding voor een blog over huidverzorging, met een serene spa-setting en huidverzorgingsproducten die symbool staan voor gezonde huidroutines.

Beste Tips voor Huidverzorging na je 40e

Beste Tips voor Huidverzorging na je 40e Na je 40e begint je huid zichtbare veranderingen te ondergaan. Dit komt door natuurlijke veroudering, maar ook externe

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?