fbpx

De knop ging om!


Ik wilde al heel lang, heel graag afvallen. Maar alles wat ik probeerde ging maar heel even goed en dan had ik er al snel geen zin meer in. Tot dat ik een vriendin sprak, die zei dat ze naar een informatie avond ging over PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel. Het was een woensdagavond en daar gingen we dan. We konden van alles proeven, en na afloop heb ik meteen een afspraak gemaakt. Samen aan de gang met mijn coach Saskia! De vrijdag daarna ging ik met mijn starterspakket naar huis, en ben ik meteen zaterdag ochtend gestart.

Ik kon van alles proeven uit mijn starterspakket en kon dus proeven wat ik lekker vond. Bijna alles was lekker, en toen was de knop om en ging ik ervoor. Honger? Nee dat had ik zeker niet. Het is echt super goed te doen en de eerste kilo’s waren er al snel af, waardoor ik er steeds meer zin in kreeg. Na 7 maanden PowerSlim en meer als 30 kilo kwijt zit ik super goed in mijn vel. Ik ben er zo gelukkig en blij mee, en ben ook zeker trots op mezelf dat dit gelukt is samen met Saskia. Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met PowerSlim en met Saskia, zij heeft mij overal in gesteun en ben haar daar onwijs dankbaar voor!

Liefs LilianDeel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?