fbpx

Een heel hekwerk achter de deur!


Allereerst wil ik deze blog beginnen om je te bedanken voor je steun! Heel veel reacties gehad op mijn eerste blog en heb inmiddels niet 1 stok maar een heel hekwerk achter de deur! 😂 Dus dat motiveert enorm! Ik heb ook heerlijk gegeten en het hongergevoel valt me reuze mee. Af en toe heb ik het nog maar dan is het ook alweer bijna tijd om te eten.

Vandaag begint de 6e dag van het Powerslim programma. Omdat ik weet dat mijn ketose altijd wat langer duurt doe ik dus vandaag de ketose test. De meeste Powerslimmers raken op de 4e dag in ketose. Soms werkt de test gewoon niet en kijken we alleen maar naar de weegschaal.

Ok terug naar “het moment”…. gelukkig! Ja, ik ben in ketose! Ik voel ook vanalles! Voel me al energieker en ik voel me slinken 😊

Heel benieuwd wat de weegschaal vrijdag aan geeft!

 


Deel dit bericht:

Lees meer...

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?