fbpx

Een heel hekwerk achter de deur!


Allereerst wil ik deze blog beginnen om je te bedanken voor je steun! Heel veel reacties gehad op mijn eerste blog en heb inmiddels niet 1 stok maar een heel hekwerk achter de deur! 😂 Dus dat motiveert enorm! Ik heb ook heerlijk gegeten en het hongergevoel valt me reuze mee. Af en toe heb ik het nog maar dan is het ook alweer bijna tijd om te eten.

Vandaag begint de 6e dag van het Powerslim programma. Omdat ik weet dat mijn ketose altijd wat langer duurt doe ik dus vandaag de ketose test. De meeste Powerslimmers raken op de 4e dag in ketose. Soms werkt de test gewoon niet en kijken we alleen maar naar de weegschaal.

Ok terug naar “het moment”…. gelukkig! Ja, ik ben in ketose! Ik voel ook vanalles! Voel me al energieker en ik voel me slinken 😊

Heel benieuwd wat de weegschaal vrijdag aan geeft!

 


Deel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?