fbpx

Een heel hekwerk achter de deur!


Allereerst wil ik deze blog beginnen om je te bedanken voor je steun! Heel veel reacties gehad op mijn eerste blog en heb inmiddels niet 1 stok maar een heel hekwerk achter de deur! 😂 Dus dat motiveert enorm! Ik heb ook heerlijk gegeten en het hongergevoel valt me reuze mee. Af en toe heb ik het nog maar dan is het ook alweer bijna tijd om te eten.

Vandaag begint de 6e dag van het Powerslim programma. Omdat ik weet dat mijn ketose altijd wat langer duurt doe ik dus vandaag de ketose test. De meeste Powerslimmers raken op de 4e dag in ketose. Soms werkt de test gewoon niet en kijken we alleen maar naar de weegschaal.

Ok terug naar “het moment”…. gelukkig! Ja, ik ben in ketose! Ik voel ook vanalles! Voel me al energieker en ik voel me slinken 😊

Heel benieuwd wat de weegschaal vrijdag aan geeft!

 


Deel dit bericht:

Lees meer...

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Vitamine C en huidveroudering

Vitamine C en huidveroudering

Er wordt de laatste tijd veel gesproken dat Vitamine C goed werkt tegen huidveroudering. Maar hoe zit het nu echt?  Vitamine C is een wateroplosbare

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?