fbpx

Een stok achter de deur


PowerSlim in 1 woord geweldig…

Na meerder pogingen om af te vallen en van alles geprobeerd te hebben was ik er in november 2019 helemaal klaar mee. Ik zat niet lekker in mijn vel,zat met een burn-out thuis en daardoor at ik heel de dag door ongezonde dingen waardoor ik nog meer aan kwam en me nog ellendiger ging  voelen.

Via via hoorde ik van PowerSlim ik dacht het is nu of nooit en heb een afspraak gemaakt. Saskia mijn coach heeft me alles verteld en uitgelegd waardoor ik helemaal om was en er 100% voor gegaan ben. Waar ik normaal erg veel moeite moest doen om het vol te houden verbaasde mij dat me dit zo makkelijk af ging, dit komt zeker door de geweldige begeleiding van Saskia en het zien dat de kilo’s verdwenen door gewoon lekker te kunnen eten zonder honger en snaai momenten. Natuurlijk wel kleine momentjes gehad maar vergeleken met andere diëten was dit niks.

De producten van PowerSlim zijn erg lekker en ook de gerechten van PowerSlim zijn erg goed en makkelijk. Hierbij leer je echt anders eten  de juiste keuzes te maken en vooral erg lekker te koken en zeker gevarieerd te koken. De steun van Saskia is super staat altijd voor je klaar en dat met iemand zoals ik, die erg veel moeite heeft om de juiste keuzes te maken, is dit erg fijn. Dit is wat ik nodig had: een stok achter de deur!

Ik heb mijn doel nu bereikt, ik ben weer aan het werk en dat voelt geweldig! Ook mijn levensstijl is erg veranderd. Ik weet nu wat ik wel en beter niet kan eten en dat had ik een half jaar geleden niet gedacht.

Saskia, dank zij jou geweldige begeleiding  heb ik mijn doel bereikt voorlopig kom ik nog regelmatig bij je langs voor de geweldige motivatie die je me iedere keer weer geeft.

Kristel van Aerle, – 14,5 kg


Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?