fbpx

Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie


Met deze gevulde pannenkoek met champignons en spinazie maak je in een handomdraai een heerlijk eiwitrijk en koolhydraatarme maaltijd!

Geschikt vanaf fase 1A

1 persoon

Bereidingswijze:

Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de champignons en spinazie circa 5 minuten op middelmatig vuur. Doe de groenten in een vergiet en laat het vocht weglopen. Gebruik eventueel de bolle kant van een lepel bij de spinazie om het vocht er goed uit te drukken. Breng op smaak met peper en zout. Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Besmeer met de kruidenkaas, vul met de champignons en spinazie en rol op.

Tip:

Deze gevulde pannenkoeken kun je ook een dag van tevoren bereiden, zodat je in de ochtend snel en makkelijk een lunch mee kunt nemen naar het werk.

Ingrediënten:

  • 1 zakje PowerSlim pannenkoek
  • 200 g champignons in plakjes
  • 100 g spinazie
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

 

DOWNLOAD OF PRINT RECEPT

Voedingswaarde

Koolhydraten 8.3 gram
Vetten 8.3
Eiwitten 29.1

Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?