fbpx

Groot nieuws! PowerSlim Balance; afvallen en op gewicht blijven


Vandaag; een hele bijzondere dag. Ik ben aanwezig bij het jaarlijkse PowerSlim congres. Ik wist al dat het een bijzonder dag ging worden. 10 jaar PowerSlim en introductie van een nieuwe gewichtsbehoud lijn. De meeste van jullie die mij kennen en of volgen weten dat ik zelf al jaren worstel met mijn gewicht. Paar kilo eraf paar kilo erbij en weer terug, maar dankzij PowerSlim heb ik geleerd om bewuster te eten en te leven. Daarom ben ik ook enorm enthousiast over de Balance lijn. Als coach weet ik ook dat vele cliënten met hetzelfde probleem zitten. Afvallen lukt, (meestal) maar dan komt het; hoe blijf ik op gewicht?

Mijn ervaring is inmiddels dat wanneer mijn cliënten gebruik maken van mijn gewichtsbehoud programma (1 jaar extra begeleiding na het behalen van je streefgewicht) de balans kunnen vinden.

Waaruit bestaat de PowerSlim Balance lijn?

Tot nu toe zijn er 18 nieuwe producten verdeeld in 4 categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden en diverse. Deze producten hebben dezelfde kwaliteit als de huidige PowerSlim producten maar het grote verschil is de voedingswaarde en de prijs. De producten zijn verpakt in grotere porties en zijn te gebruiken voor het hele gezin vanaf fase 2B.

Balance versa supermarkt 

De samenstelling van de producten van producten uit de supermarkt zijn ondanks mijn aanbevelingen toch nog hoog in koolhydraten en laag in eiwitten. Dit in tegenstelling tot de PowerSlim afslank producten. De Balance producten zijn laag in koolhydraten en toch nog hoog in eiwitten. Je kunt met deze producten dus beter op gewicht blijven dan met reguliere voeding uit de supermarkt.

 

Wil je meer weten over PowerSlim? Neem gerust contact met mij op. Ik help je niet alleen om af te vallen maar ook om op gewicht te blijven šŸ˜€šŸ‘Š


Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:ā€œIn de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?