fbpx

Groot nieuws! PowerSlim Balance; afvallen en op gewicht blijven


Vandaag; een hele bijzondere dag. Ik ben aanwezig bij het jaarlijkse PowerSlim congres. Ik wist al dat het een bijzonder dag ging worden. 10 jaar PowerSlim en introductie van een nieuwe gewichtsbehoud lijn. De meeste van jullie die mij kennen en of volgen weten dat ik zelf al jaren worstel met mijn gewicht. Paar kilo eraf paar kilo erbij en weer terug, maar dankzij PowerSlim heb ik geleerd om bewuster te eten en te leven. Daarom ben ik ook enorm enthousiast over de Balance lijn. Als coach weet ik ook dat vele cliënten met hetzelfde probleem zitten. Afvallen lukt, (meestal) maar dan komt het; hoe blijf ik op gewicht?

Mijn ervaring is inmiddels dat wanneer mijn cliënten gebruik maken van mijn gewichtsbehoud programma (1 jaar extra begeleiding na het behalen van je streefgewicht) de balans kunnen vinden.

Waaruit bestaat de PowerSlim Balance lijn?

Tot nu toe zijn er 18 nieuwe producten verdeeld in 4 categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden en diverse. Deze producten hebben dezelfde kwaliteit als de huidige PowerSlim producten maar het grote verschil is de voedingswaarde en de prijs. De producten zijn verpakt in grotere porties en zijn te gebruiken voor het hele gezin vanaf fase 2B.

Balance versa supermarkt 

De samenstelling van de producten van producten uit de supermarkt zijn ondanks mijn aanbevelingen toch nog hoog in koolhydraten en laag in eiwitten. Dit in tegenstelling tot de PowerSlim afslank producten. De Balance producten zijn laag in koolhydraten en toch nog hoog in eiwitten. Je kunt met deze producten dus beter op gewicht blijven dan met reguliere voeding uit de supermarkt.

 

Wil je meer weten over PowerSlim? Neem gerust contact met mij op. Ik help je niet alleen om af te vallen maar ook om op gewicht te blijven ūüėÄūüĎä


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante¬†Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden¬†vermindert,¬†de¬†huid¬†verzacht¬†en¬†kalmeert,¬†de¬†huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.¬† Radiante¬†Calming is een uniek concept voor¬†‚Äčroodheden¬†in¬†het¬†gelaat¬† ¬†Diffuse¬†roodheid¬†of¬†rode¬†vlekken¬†in¬†het¬†gelaat¬†kunnen¬†mensen¬†als¬†zeer¬†‚Äčcosmetisch¬†storend¬†ervaren.¬†‚ÄčVaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDI√čNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?