fbpx

Havermout pannenkoeken


Niet iedereen vind het product PowerSlim havermout lekker, maar door er minder water bij te doen en het te gebruiken als beslag, krijg je dit resultaat!

Bereidingswijze:

 
Bereid de inhoud van het zakje PowerSlim havermout met 100 – 110 ml water. Verhit de olie in een koekenpan en doe het beslag in de pan. Bak het pannenkoekje aan beide kanten circa 5 minuten. Besprenkel met zoetstof en strooi er een beetje kaneel over.
 
Tip:

Ook lekker met een beetje PowerSlim chocoladepasta of PowerSlim jam en vanaf fase 2 met peer, appel, blauwe bessen of aardbeien.
 
Ingrediënten:

PRINT OF DOWNLOAD RECEPT

Voedingswaarde

Koolhydraten 11.1 gramm
Vetten 6.5
Eiwitten 20.2

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?