fbpx

Het engeltje en het duiveltje


Nadat afgelopen week de hormonen weer zijn ingedaald, mijn hongergevoel weer was verdwenen hoopte ik op een fantastisch resultaat op de weegschaal. En ja hoor! Ik wordt dik beloond met -1,6 kg! đŸ’Ș😀

Maar er volgt een flinke uitdaging: een weekend weg naar Preston Palace met mijn schoonfamilie. Ik neem ook voor om keurig mijn ontbijt en tussendoor producten van Powerslim mee te nemen en ga met goede moed en een lekker slank gevoel het weekend tegemoet.

 

Eenmaal ingecheckt gaan we met z’n allen naar de koffiecorner en gaat iedereen aan de taart met koffie/thee. Ik neem keurig mijn mokka wafel en heb er geen moeite mee. S Avonds naar het restaurant waar een immens buffet staat. Gelukkig, ik kan veel salade en groente kiezen en er is verse soep. Ook zijn er heerlijke knoflook garnalen. Yes! Diner gelukt. Bewust niet het toetjes buffet aangekeken en keurig een kopje thee genomen. Op naar het avondprogramma. Alcohol geef ik niet zoveel om dus ook dat was geen probleem. De hele familie volgt me natuurlijk dus er wordt ook niet gepusht.

De kinderen hielden het rond 21.30u echt voor gezien dus ben met hen naar de kamer gegaan zodat Dennis nog even kon borrelen. Daar heb ik nog bij de tv de parmezaanse rozemarijn snack op gesmuld en uiteindelijk lekker gaan slapen.

 

Het ontbijt: dat is meestal ook niet moeilijk bij buffetten. Met mijn sesamlijnzaad brood in mijn tas loop ik direct naar het beleg en er liggen diverse magere vleeswaren. Ook wordt er ei in vele variaties gebakken en ik neem een kleine boeren omelet. Wat rauwkost erbij en hoppa ik heb een fantastisch ontbijt 😀👊

Met mijn schoonvader, husband en mijn zwagers besluiten we om een stevige wandeling te maken. Lekker 1,5 gewandeld naar het centrum. Dus prima bewogen! God wat ben ik goed bezig!!! 😜

Maar mijn mede wandelaars vinden bij terugkomst dat ze toch echt wel een gebakje hebben verdiend hoor! Oeps… slik…. Arrrrrr…. Daar speelt mijn drang naar zoet op… stop Sas!!! Zegt het engeltje… ik luister en pak keurig mijn chunky caramel reep. Pfff….. Weer een schouderklopje aan mezelf gegeven.

 

Ontbijt

Lunch

Tussendoortje

Op naar het diner… weer gaat het goed. Ruime keuze maar besluit gewoon hetzelfde als de avond ervoor te eten. Maar toen begon iedereen uitgebreid te vertellen hoe lekker de toetjes wel niet waren!!! đŸ˜± OMG…. Ik lijk wel een hond die watertandend wacht tot ze gevoed wordt in haar eetbehoeftes!!! Stop! Zegt weer het engeltje… Trek die cheescake van het bord van je schoonbroer af! Zegt het duiveltje… ik luister weer braaf naar het engeltje, maar ik baal… werd een tikkie chagrijnig maar ben tegelijkertijd ook trots. De thee is ook lekker hoor😉

S Avonds neem ik de grissini’s mee in mijn tas (lekker een grote zak om op te knabbelen, hoezo troost eter?) en uiteindelijk liggen we om 23.00u in bed….

 

Vertrekdag: Ontbijt ook weer braaf mijn powerslim crackers meegenomen en belegd met dezelfde belegsoort als de dag ervoor. Yes ik heb het “overleefd”! En nu lijkt het net of ik de hele tijd met eten bezig ben geweest maar dat is natuurlijk niet zo. We hebben een super gezellig weekend gehad en de conclusie is dat het wel degelijk kan om de juiste keuzes te maken in een all in hotel.

Op naar mijn 5e week!

 

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?