fbpx

Hormonen, tegenvallende resultaten en een verjaardag


Afgelopen donderdag had ik mijn 3e weegmoment. Na het frustrerende resultaat van de week ervoor (maar 0.2 kilogram) was ik er heilig van overtuigd dat ik nu wel goed zou zijn afgevallen. Maar helaas… mijn maandelijkse periode gooit weer roet in het eten… -0.6 kilogram.. ARGHHHH!!!! Wat baal ik! Ik houd me als nooit tevoren aan het PowerSlim programma, eet maar tussen de 30 en 35 gram koolhydraten (je mag er 40) en toch maar 0.6 gram. Ok. rustig blijven… De hormonen gieren al door je lijf, poep chagrijnig ga ik toch maar de video afsluiten met een fijn weekend.

Wat heerlijk dan die reacties; “gelukkig jij hebt dat ook”, “wat knap van je dat je zo open bent”, “zet ‘m op, komt goed” en ga zo maar door. Dus het werkt voor mij ook echt die stok(ken) achter de deur! 

Na 2 drukke en chagrijnige dagen (mijn man en mijn kinderen hebben het te verduren gehad) heb ik weekend. Zaterdagavond wilde we eigenlijk naar de lichtjesoptocht gaan, maar toch besloten we om lekker thuis te blijven met wat lekkers op tafel. Ok, voor de kinderen en Dennis chips en een toastje, voor mij komkommer, tomaatjes en de lekkere toastjes van PowerSlim met smeerkaas en eiersalade. Dus kon ik ook lekker mee knabbelen. Zondag kon ik er weer tegen! Het hongerige hormoon gevoel was weer onder controle, lekker hardgelopen, gedoucht en hup naar de verjaardag van mijn schoonbroer. Trouw mijn PowerSlim sinaasappel gember koek meegenomen en ik had in gedachte om gewoon thuis te gaan eten. Maar helaas nu trokken de kinderen en mijn man aan het kortste end. Want tja er kwamen broodjes hamburger, kroket en frikandellen op tafel! Ok geen paniek… dus heb 2 frikandellen met mayonaise genomen, overigens geen vullend diner, maar wel toegestaan in fase 1a. Eenmaal thuis gekomen nog wat rauwkost genomen met een kopje bouillon. Dus mezelf ook weer een schouderklopje gegeven!

Op naar het volgende weegmoment! 
Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?