fbpx

Ik begon iedere maandag aan een dieet!


Ik begon iedere maandag aan een dieet! Tot een vriendin van mij begon en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht ik wacht het eerst af. We hadden al zoveel geprobeerd totdat ik haar als een speer zag gaan met afvallen.

Ik ben naar een informatie avond gegaan over PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en meteen gestart bij mijn coach Saskia. Dit was mijn moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. En besloot om er voor te gaan. Mijn eerste week was best moeilijk, feestje en was bang dat ik honger had. De eerste afspraak na mijn eerste week was ook erg spannend , maar ik was afgevallen en toen dacht ik; nou gaan we door en het werkt! De PowerSlim producten die ik had waren lekker. En ik nam ook op een feestje een wijntje. Gelukkig had ik ook 2 vriendinnen om me heen die ook bezig waren met PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en hadden dus ook veel steun aan elkaar.

Ik voel me super goed en trots en raad het iedereen aan!

Miranda van der puttenDeel dit bericht:

Lees meer...

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?