fbpx

Ik begon iedere maandag aan een dieet!


Ik begon iedere maandag aan een dieet! Tot een vriendin van mij begon en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht ik wacht het eerst af. We hadden al zoveel geprobeerd totdat ik haar als een speer zag gaan met afvallen.

Ik ben naar een informatie avond gegaan over PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en meteen gestart bij mijn coach Saskia. Dit was mijn moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. En besloot om er voor te gaan. Mijn eerste week was best moeilijk, feestje en was bang dat ik honger had. De eerste afspraak na mijn eerste week was ook erg spannend , maar ik was afgevallen en toen dacht ik; nou gaan we door en het werkt! De PowerSlim producten die ik had waren lekker. En ik nam ook op een feestje een wijntje. Gelukkig had ik ook 2 vriendinnen om me heen die ook bezig waren met PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en hadden dus ook veel steun aan elkaar.

Ik voel me super goed en trots en raad het iedereen aan!

Miranda van der puttenDeel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?