fbpx

Ik begon iedere maandag aan een dieet!


Ik begon iedere maandag aan een dieet! Tot een vriendin van mij begon en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht ik wacht het eerst af. We hadden al zoveel geprobeerd totdat ik haar als een speer zag gaan met afvallen.

Ik ben naar een informatie avond gegaan over PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en meteen gestart bij mijn coach Saskia. Dit was mijn moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. En besloot om er voor te gaan. Mijn eerste week was best moeilijk, feestje en was bang dat ik honger had. De eerste afspraak na mijn eerste week was ook erg spannend , maar ik was afgevallen en toen dacht ik; nou gaan we door en het werkt! De PowerSlim producten die ik had waren lekker. En ik nam ook op een feestje een wijntje. Gelukkig had ik ook 2 vriendinnen om me heen die ook bezig waren met PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en hadden dus ook veel steun aan elkaar.

Ik voel me super goed en trots en raad het iedereen aan!

Miranda van der puttenDeel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?