fbpx

Ik begon iedere maandag aan een dieet!


Ik begon iedere maandag aan een dieet! Tot een vriendin van mij begon en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht ik wacht het eerst af. We hadden al zoveel geprobeerd totdat ik haar als een speer zag gaan met afvallen.

Ik ben naar een informatie avond gegaan over PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en meteen gestart bij mijn coach Saskia. Dit was mijn moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. En besloot om er voor te gaan. Mijn eerste week was best moeilijk, feestje en was bang dat ik honger had. De eerste afspraak na mijn eerste week was ook erg spannend , maar ik was afgevallen en toen dacht ik; nou gaan we door en het werkt! De PowerSlim producten die ik had waren lekker. En ik nam ook op een feestje een wijntje. Gelukkig had ik ook 2 vriendinnen om me heen die ook bezig waren met PowerSlim bij Beautyfarm LaSarel en hadden dus ook veel steun aan elkaar.

Ik voel me super goed en trots en raad het iedereen aan!

Miranda van der puttenDeel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?