fbpx

Ik ben mijn hele leven al bezig met lijnen


Beste lezers,

Ik wil graag mijn ervaringen met Powerslim met jullie delen. Ik ben mijn hele leven al bezig met lijnen, niet omdat ik “echt” te dik ben maar gewoon omdat ik slanker wil zijn. Je weet dan dat je “levenslang” hebt. Ongeveer 4 jaar geleden had ik besloten te stoppen met jojo diëten. Ik vond dat anderen maar vóóral dat ik mezelf moest accepteren.

Helaas werd ik stiekem steeds zwaarder en ging ik steeds grenzen verleggen. Het ergste is dat je gewoon last krijgt van je gewicht, vooral je maag. Sporten gaat moeilijker, eerder uitgeput bij lange wandelingen etc.  Ik houd van  leuke kleding maar steeds een maatje meer daar werd ik toch niet blij van. 

Via een vriendin werd ik op Powerslim gewezen en op de leuke enthousiaste coach Saskia. Ik heb de “stoute schoenen”  aangetrokken en een afspraak gemaakt. Saskia heeft me duidelijk uitgelegd hoe een en ander werkt met Powerslim. Ik kreeg er zin in, voor mij was de grote verandering dat er 6 eetmomenten per dag zijn. Voor Powerslim nam ik 2x per dag een shake, verder al het gebak dat op mijn werk voorbij kwam, bij avondeten had ik zo’n trek dat ik 2 grote borden eten naar binnen werkte. Ik nam dan meer eten dan mijn echtgenoot die 2 meter lang is………. En in de avond at ik nog het liefst koeken, chips etc.

Powerslim heeft voldoende producten en je kunt met het starterspakket ook prima uitproberen wat je wel of niet lekker vindt. Ik heb geleerd bewuster te eten en langzamer te eten en het afvallen ging als vanzelf. Ik vond het leuk om in de weer te zijn met het uitzoeken van de recepten en zo een lekkere maaltijd te bereiden.  Ik houd van uiteten gaan en vooral in de beginperiode had ik wat etentjes staan waar ik niet onderuit kon. Saskia bekeek de kaart dan van het restaurant en gaf aan wat ik allemaal wel kon eten, dus ook dat ging prima!

Ik ben 10 kg afgevallen en blijf nu al 3 maanden 2 kg onder mijn streefgewicht. Ik voel me goed, heb meer energie en ben supertrots op mijn maatje 38.  Ik vind het fijn een stok achter de deur te hebben, dat ik zo nu en dan bij Saskia op de weegschaal moet. Ik eet wel weer meer koolhydraten maar zo nu en dan nog een lekker recept uit het boek van Powerslim.

Ik ga er vanuit dat ik nu voor altijd op mijn gewicht blijf en me lekker voel in mijn vel! Dankjewel Saskia voor je enthousiasme en je steun!

 Deel dit bericht:

Lees meer...



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Pad thai koolhydraatarm recept

Pad Thai | Koolhydraatarm recept

Bereidingstijd 30 min | 2 personen | Fase 3 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 300 g scampi’s1,5 el kokosolie150 gr Chinese kool in dunne

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?