fbpx

Ik ben nu op een gewicht waar ik heel erg tevreden mee ben

Na heel veel lijnpogingen, sommigen meer succesvoller dan de anderen, had ik het weer helemaal uit de hand laten lopen. Ik had al eerder via een vriendin van PS. Food & lifestyle gehoord en vooral de persoonlijke begeleiding sprak me erg aan. Omdat zij via Saskia goed was afgevallen heb ik uiteindelijk de moed bij een weten te rapen en een afspraak gemaakt.

Bij Saskia voelde ik me meteen op mijn gemak. Samen hebben we een doel gesteld en ben ik aan de slag gegaan. Helaas ging alles niet vanzelf. Ik heb erg hard moeten werken om de kilo’s eraf te krijgen. Maar vooral dankzij de motivatie en begeleiding van Saskia is dit uiteindelijk wel gelukt.

Ervaring PS Eline Beautyfarm LaSarel
Ervaring PS Eline Beautyfarm LaSarel

Stabiliseren

“Ik ben nu op een gewicht waar ik heel erg tevreden mee ben. Ook is het me gelukt om nu al een paar maanden stabiel te blijven op dit gewicht. Iets wat me nog niet eerder gelukt is. Ik ben dus heel erg blij dat ik uiteindelijk de stap heb gezet om aan PS. Food & lifestyle te beginnen en ik ben Saskia ontzettend dankbaar voor de goede begeleiding die ze me heeft gegeven hierbij.

Eline -28 kg

Coach Saskia aan het woord

“Eline kwam moedeloos bij mij op kennismakingsgesprek. Na vele pogingen en vooral het bekende jojo effect, heeft ze de knop “weer” omgezet. Ik moet toegeven dat Eline het vele momenten zwaar had door de regelmatig tegenvallende resultaten op de weegschaal. Als coach heb ik haar ook verteld dat het bij haar verklaarbaar is omdat ze al zo vaak haar lichaam heeft laten crashen en dat haar lichaam daarom de neiging heeft om alles vast te houden. Door de juiste hoeveelheid producten en de goede verdeling van koolhydraten, eiwitten, vetten en kcal is het uiteindelijk gelukt. Het grote voordeel is als de weg wat langer is dat de levensstijl aanpassingen een gewoonte zijn geworden.

Eline vond het spannend (en ik ook 😉) om te gaan stabiliseren. Want dat is de grootste uitdaging omdat het in het verleden juist daar weer mis ging. En in het begin fluctueerde de weegschaal ook, maar ook door weer goed een dagboek bij te houden konden we precies zien waar het ‘m in zat.

Ik ben als coach dan ook enorm trots dat het Eline is gelukt! En ik weet zeker dat ze dit vol blijft houden door nog regelmatig bij mij op consult te komen en de de PS Life producten te gebruiken.”

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?