fbpx

Ik ben ook zo iemand die altijd met mijn gewicht bezig is

Mijn naam is Lida Kouwenhoven en ik ben 70 jaar.

Al vele jaren kom ik bij Beautyfarm LaSarel, waar ik onder behandeling ben bij Saskia, tevens PS. food & lifestyle coach. Ik ben ook zo iemand die altijd met mijn gewicht bezig is, dus ook al verschillende diëten geprobeerd.

Afgelopen april 2020 kwam ik weer bij haar voor mijn gezichtsbehandeling en hadden we een gesprek over mijn gewicht en dat ik niet lekker in mijn vel zat hierdoor. Mede door de Corona lockdown, het niet kunnen sporten etc.

Saskia overtuigde mij mee te doen met de Samen Slank challenge. Na het uitgebreide intakegesprek ben ik gestart met het PS. food & lifestyle startpakket. Ik ben geen echte kookster, liever van het simpele, zoals groente, vlees, aardappelen. Het viel mij reuze mee wat ik kon en mocht eten! Na de challenge ben ik verder gegaan want ik had zat inmiddels in de juiste flow en ik boekte goed resultaat. De kilo’s gingen er vlot af en zelfs na het behalen van mijn streefgewicht ben ik gewoon verder gegaan ben met PS. food & lifestyle programma.

Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen onder de goede begeleiding van Saskia met veel bruikbare tips.

Ervaring PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel Lida
Ik ben ook zo iemand die altijd met mijn gewicht bezig is

Nu ik zoveel kilo’s kwijt ben, voel ik mij veel fitter en heb ook meer energie om dingen te doen, zoals het sporten, tuinieren en het huishouden.

Soms is het ook wel eens moeilijk als er een feestje is of als ik uit eten ga, ik ben snel geneigd om te veel te eten. Maar ik pak het volgende dag gewoon weer met mijn PS producten en mijn vast eetmenu. Dat is mijn grootste leermoment en daar heb ik nu totaal geen moeite meer mee.

Mijn favoriete PS producten zijn vooral de tussendoortjes  en je kunt veel keuzes maken uit het assortiment. Ook de nieuwe producten zoals de muesli en granola zijn echt een aanrader.

Ik ben nu zover dat ik op mijn gewicht kan blijven, met behulp van de tussendoortjes van PS. food & lifestyle en koolhydraatarm brood. Ik ben heel blij dat ik hiermee begonnen ben, had niet gedacht dat het mij zou lukken, maar met zo’n enthousiaste coach als Saskia komt het goed.

Deel dit bericht:

Lees meer...

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

Stap nu in op het 12 weken zomerprogramma. Iedere week een afspraak met jouw coach, een nieuw weekmenu en
e-books waarin je alles leert over een gezonde levensstijl.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?