fbpx

Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord totdat ik mijn zus zag!


Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord, totdat ik mijn zus zag!!!!!! Zij was 12 kilo afgevallen met PowerSlim.
Ik dacht dat wil ik ook! En zo kwam ik bij Saskia terecht. Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen). Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu’s, recepten e.d. begon ik na de Pasen 2019 met PowerSlim. Het resultaat is verbluffend. Ik ben na iets meer dan 3 maanden 14 kilo afgevallen. Ik zeg niet ‘met gemak’. Ik had goede en slechte dagen. Ik verheugde me elke dag op de ’tussendoortjes’. Het enige nadeel was dat ik zelf mijn eten ’s avonds moest klaarmaken; mijn man deed niet mee en kookte zijn eigen eten. Maar met z’n tweeën in de keuken was ook wel gezellig! Tussendoor stuurde Saskia mij af en toe een receptje door, of anders ff op de site zoeken naar iets wat mij wel lekker leek. Ik heb geleerd goed op de koolhydraten te letten en het 6x eten per dag is voor mij ‘het recept’ gebleken. Het is nu half november en mijn gewicht blijft stabiel. Ik ben hier superblij mee. Ik ben heel eerlijk: het is niet goedkoop, maar het resultaat is het wel waard! Dank zij PowerSlim en de ondersteuning van Saskia.
 
Groetjes InekeDeel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?