fbpx

Ik voel me nu vertrouwd met wat ik eet


Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim waarom, omdat ik me dik voelde.
In eerste instantie was ik sceptisch en dacht als ik  de 10 kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend.
Dit veranderde al vrij snel. Die 10 kilo waren er best snel vanaf dus wilde ik er nog 5 kilo eraf. In al die tijd maar 1 keer mijn beschuitje met melk gehad, maar het was niet meer zoals ik in mijn hoofd had! Ik dacht Pff is dat het nou?!
 
Na die vijftien nog maar 5 kilo eraf want dan zat ik goed op gewicht.
Toen begon een vriendin van me ook en die vertelde me wat ze eigenlijk moest wegen voor haar lengte en gewicht. Waardoor ik weer dacht er moeten nog vijf kilo vanaf!
Die laatste vijf kilo vond ik erg zwaar. Vooral omdat ik me zo goed aan het schema hield, meer ben gaan wandelen en vrij weinig (naar mijn mening) af viel.
 
Maar eindelijk is het moment aangekomen dat ik in totaal meer dan 25 kilo kwijt ben.
Inmiddels voel ik me vertrouwd met wat ik eet, maar vind het moeilijk om weer in de supermarkt gezonde producten te gaan kopen.
Maar Saskia mijn lieve coach sleept mij er wel doorheen.
 
Saskia alvast bedankt met het helpen van het afvallen , maar je bent voorlopig nog niet van me af!
 
Groetjes Christel


Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?