fbpx

Ik vond het doodeng, want bij mij gaat het toch nooit lukken


De laatste jaren zat ik totaal niet goed in mijn vel, ik voelde me doodongelukkig en was heel onzeker over hoe ik eruit zag. Dit was voor de buitenwereld niet altijd te zien, want ik was bijna altijd de vrolijkheid zelf.

In de winterperiode had ik er niet z`n moeite mee, maar ja dan doe je een lekker oversized trui aan, want dat voelt vertrouwd.

Maar als dan het mooie weer eraan komt, krijg ik weer een onzeker gevoel, want ik zou ook wel eens een leuk shirt of jurkje aan willen doen, maar dan sta ik in de winkel te passen en dan hang ik het maar snel terug, want NEE dat kan echt niet bij mijn gewicht en figuur. En ga ik weer met een verdrietig gevoel naar huis.

Ik wilde van dit gevoel af, dus heb ik begin oktober een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismaking gesprek met Powerslim coach Saskia in de Helmond. Als je tegen mensen zegt dat je met PowerSlim gaat beginnen of met PowerSlim bezig bent, is het eerste wat mensen zeggen, dat is wel duur of niet? Inderdaad het is niet goedkoop, maar ik zie dit nu zeker als een investering in mezelf, en daar ben ik trots op.

Dat gaf me iets meer zelfvertrouwen en besloot om er samen met mijn coach Saskia voor te gaan, mijn coach is mijn stok achter deur!

Maar toch vond ik het ook doodeng, en stelde meteen de vraag of het wel bij iedereen lukt. (want bij mij zal het dan wel niet lukken).

Aan het einde van het gesprek hebben we een doel gesteld. De eerste week is begonnen, ik heb even goed moeten zoeken hoe ik alles ging plannen, want ik had nu van 2 a 3 eetmomenten per dag in een keer 6 eetmomenten per dag. Maar na de eerste week lijkt het net of ik niet anders heb gedaan, dat gaf z`n fijn gevoel, en bij ieder weegmoment waren er weer kilo`s vanaf, dat gaf een fijn gevoel, maar ik was er nog lang niet. 

Toen was het moment daar, ik had mijn doel bereikt, maar voor mijn gevoel was ik er nog niet klaar voor om weer op te gaan bouwen, naar het normale dus heb ik samen met mijn coach mijn doel weer verlengd, ook na deze weken ging het zo goed, mijn gevoel werd steeds beter.

De laatste periode ging het iets minder, niet met afvallen want dat ging echt super, maar het gevoel van wat gaan we nu doen? Gaan we nog verder of gaan we weer opbouwen? 

In mijn hoofd heb ik nog steeds het gevoel dat ik overgewicht heb terwijl ik nu al wel een hele nieuwe garderobe heb moeten kopen (wel met hulp want ik ging natuurlijk naar de grote maten), maar als ik in de spiegel kijk zie ik nu toch echt wel dat ik die kilo’s er echt niet meer zijn!

Hier heb ik heel goed met mijn coach over gepraat, en die heeft me aangeraden om nu toch echt over te gaan stappen om op te bouwen en te gaan werken aan een blijvend gezond gewicht.

Dus daar gaan we nu mee beginnen, ik vind het wel heel spannend! Maar met behulp van Saskia gaat het zeker goed komen!

Bianca Baggermans
– 31 kg


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?