fbpx

Ik was al jaren niet blij met mijn lichaam


Ik woog 79.2 voor ik begon met PowerSlim.

Ik ben nu net gestart met fase 3 en weeg nu 64.8 kilo. Ik ben dus 14.4 kilo afgevallen.

Ik was al jaren niet blij met mijn lichaam maar op het moment dat ik in het voorjaar de winterkleren op ging ruimen en tot de ontdekking kwam dat ik meer dan de helft niet had gedragen omdat het niet (mooi) paste ging bij mij de knop om en heb ik contact gezocht met mijn coach Saskia.

Het contact was heel fijn en ik met al mijn vragen bij haar terecht.

Ik heb heel vaak nee gezegd in deze maanden maar heb toch geen enkel moment het idee gehad dat ik iets miste of dat ik niet meer lekker kon / mocht eten.

Ik zit nu veel beter in mijn vel en straal dit ook uit.

Mijn tip voor anderen is om de lekkerste tussendoortjes (voor mij de choco bolletjes, hazelnoot bolletjes en melkchocolade chunk snack) te bewaren voor in het weekend of voor speciale gelegenheden. Zo heb je toch het idee dat je ook wat extra’s mag / kan nemen op die momenten.

Conclusie: ik voel me fantastisch, geniet van de complimentjes en durfde zelfs weer een foto van mezelf te laten maken in mijn bikini!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?