fbpx

Ik was al jaren niet blij met mijn lichaam


Ik woog 79.2 voor ik begon met PowerSlim.

Ik ben nu net gestart met fase 3 en weeg nu 64.8 kilo. Ik ben dus 14.4 kilo afgevallen.

Ik was al jaren niet blij met mijn lichaam maar op het moment dat ik in het voorjaar de winterkleren op ging ruimen en tot de ontdekking kwam dat ik meer dan de helft niet had gedragen omdat het niet (mooi) paste ging bij mij de knop om en heb ik contact gezocht met mijn coach Saskia.

Het contact was heel fijn en ik met al mijn vragen bij haar terecht.

Ik heb heel vaak nee gezegd in deze maanden maar heb toch geen enkel moment het idee gehad dat ik iets miste of dat ik niet meer lekker kon / mocht eten.

Ik zit nu veel beter in mijn vel en straal dit ook uit.

Mijn tip voor anderen is om de lekkerste tussendoortjes (voor mij de choco bolletjes, hazelnoot bolletjes en melkchocolade chunk snack) te bewaren voor in het weekend of voor speciale gelegenheden. Zo heb je toch het idee dat je ook wat extra’s mag / kan nemen op die momenten.

Conclusie: ik voel me fantastisch, geniet van de complimentjes en durfde zelfs weer een foto van mezelf te laten maken in mijn bikini!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?