fbpx

Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!


Mijn naam is Marloes , 34 jaar en 20 kilo afgevallen door middel van PowerSlim.
 
Vorig jaar april heb ik door een val met de fiets mijn knie en scheenbeen gebroken. Hierdoor was ik erg beperkt en afhankelijk van andere. Voor mijn gewicht was dit natuurlijk ook niet ideaal en was hierdoor dan ook flink aangekomen in deze periode. Ik lette wel op en pakte i.p.v. brood, smoothies maar dat had natuurlijk niet veel effect. Voor de zomervakantie ben ik met twee dames meegegaan die al aan PowerSlim waren begonnen bij Saskia. Wat zij vertelde sprak me ook erg aan omdat ik al langer last had van een opgeblazen gevoel vooral van het eten van brood, pasta, aardappelen en noem maar op.

Als ik dan s’morgens voor de spiegel stond dacht ik “oh ja dat kan zo wel” en in de middag op het werk voelde ik me weer zo ellendig en dacht dan; hoe heb ik dit ik godsnaam aan kunnen doen. En dat gevoel is nu gewoon helemaal weg geen opgeblazen gevoel meer en kleding aan die past en lekker zit, heerlijk is dat! 

In de zomervakantie vorig jaar nog lekker genoten en de zaterdag voordat de school weer begon voor de kinderen, ben ik naar Saskia gegaan en ik was er helemaal klaar vóór en klaar mee. De producten meegenomen voor de eerste week en op maandag begonnen met het programma. En na echt al van alles geprobeerd te hebben, ik kan niet opnoemen wat ik niet gedaan heb aan diëten, was hier een resultaat wat ik nog nooit had gehad. In 1 week… – 3,5 kilo!!! En daar was “hij” de bekende knop, hij was om, want ik hoefde nog maar 6,5 kilo en dan was ik gewoon al 10 kilo kwijt en ook dat ging in een snel tempo ondanks dat ik in het weekend mijn drankjes niet liet staan. Want ook dat hoort bij mijn levensstijl. Tussendoor ben ik ook regelmatig uit eten geweest en daarna weer meteen de draad opgepakt en nu blijf ik al een tijdje op de 20 kilo hangen. Door het afvallen met PowerSlim, wat me in het begin heel erg moeilijk leek en echt reuze mee is gevallen, voel ik me lekkerder in mijn vel en heb inmiddels een levensstijl die goed bij past. Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?