fbpx

Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!


Mijn naam is Marloes , 34 jaar en 20 kilo afgevallen door middel van PowerSlim.
 
Vorig jaar april heb ik door een val met de fiets mijn knie en scheenbeen gebroken. Hierdoor was ik erg beperkt en afhankelijk van andere. Voor mijn gewicht was dit natuurlijk ook niet ideaal en was hierdoor dan ook flink aangekomen in deze periode. Ik lette wel op en pakte i.p.v. brood, smoothies maar dat had natuurlijk niet veel effect. Voor de zomervakantie ben ik met twee dames meegegaan die al aan PowerSlim waren begonnen bij Saskia. Wat zij vertelde sprak me ook erg aan omdat ik al langer last had van een opgeblazen gevoel vooral van het eten van brood, pasta, aardappelen en noem maar op.

Als ik dan s’morgens voor de spiegel stond dacht ik “oh ja dat kan zo wel” en in de middag op het werk voelde ik me weer zo ellendig en dacht dan; hoe heb ik dit ik godsnaam aan kunnen doen. En dat gevoel is nu gewoon helemaal weg geen opgeblazen gevoel meer en kleding aan die past en lekker zit, heerlijk is dat! 

In de zomervakantie vorig jaar nog lekker genoten en de zaterdag voordat de school weer begon voor de kinderen, ben ik naar Saskia gegaan en ik was er helemaal klaar vóór en klaar mee. De producten meegenomen voor de eerste week en op maandag begonnen met het programma. En na echt al van alles geprobeerd te hebben, ik kan niet opnoemen wat ik niet gedaan heb aan diëten, was hier een resultaat wat ik nog nooit had gehad. In 1 week… – 3,5 kilo!!! En daar was “hij” de bekende knop, hij was om, want ik hoefde nog maar 6,5 kilo en dan was ik gewoon al 10 kilo kwijt en ook dat ging in een snel tempo ondanks dat ik in het weekend mijn drankjes niet liet staan. Want ook dat hoort bij mijn levensstijl. Tussendoor ben ik ook regelmatig uit eten geweest en daarna weer meteen de draad opgepakt en nu blijf ik al een tijdje op de 20 kilo hangen. Door het afvallen met PowerSlim, wat me in het begin heel erg moeilijk leek en echt reuze mee is gevallen, voel ik me lekkerder in mijn vel en heb inmiddels een levensstijl die goed bij past. Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?