fbpx

De knop omzetten en doorzetten, dat is iets wat ik mee wil geven


Ik was al op eigen houtje 10 kilo afgevallen, maar wilde er nog graag 10 af Op een of andere manier ging het niet lukken, kwam ook niet aan, maar viel ook niet af. Mijn zoon had ooit PowerSlim gedaan dus ik kende het programma.Uiteindelijk toch aangemeld bij Beautyfarm La Sarel in Helmond. Daar een leuk gesprek gehad met Saskia, en ben begonnen. Het is makkelijk te volgen en lekkere dingen( niet alles) maar dat is normaal. Het is gewoon de knop omzetten en doorzetten. Ben nu op gewicht wat ik wilde, met dank ook aan Saskia.Je kunt haar altijd bellen of app als je een vraag hebt, of als je het ff niet meer ziet zitten met PowerSlim. Ik had gelukkig motivatie genoeg, en waar een wil is, is een weg.Heb nu nog 1x per dag PowerSlim en de rest doe ik zelf. Heb ook etiketten leren lezen waar ik op moet letten met voeding kopen. Ga nu nog 1x in de maand naar Saskia en dat ga ik dadelijk uitbouwen naar 1x in de 2 maanden. Het gaat nu erg goed, zit lekker in mijn vel, krijg vele complimenten.Maar uiteindelijk doe ik het voor mij zelf en voor niemand anders. De knop omzetten en doorzetten, dat is iets wat ik mee wil geven.

Liefs, Antoinet Koenen


Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?