fbpx

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.
 

Radiante Calming is een uniek concept voor roodheden in het gelaat 

 
Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer cosmetisch storend ervaren. Vaak is diffuse roodheid zichtbaar rondom de neus en op de wangen. Diffuse roodheid kan verschillende oorzaken hebben. Diffuse roodheid kan komen door blozen maar ook door huidaandoeningen als couperose en rosacea. 
Wat is diffuse roodheid? 
Er wordt gesproken van diffuse roodheid als er blijvende roodheid voorkomt in het gezicht. Sommige mensen worden van nature sneller rood, bijvoorbeeld door hard sporten, bij te koud of te warm weer, blozen, alcohol, stress, koorts, opvliegers.  
 
Deze vorm van roodheid trekt snel weer weg. Dit wordt gezien als vluchtige roodheid. Blijvende roodheid komt vaak door huidaandoeningen als couperoserosacea, en teleangiëctasieën.Deze kunnen ontstaan door b.v. een vaatafwijking, een ontstekingsreactie of overmatige blootstelling aan de zon. 
 
Oorzaken van diffuse roodheid 
 
Diffuse roodheid heeft vaak te maken met erfelijkheid. Met name lichte huidtypes hebben er sneller last van. Mensen met een gevoelige huid kunnen sneller last hebben van een rode huidreactie, bijvoorbeeld door een droge huid. 

Radiante Calming

Een gezichtsbehandeling speciaal voor een huid met roodheden, acne rosacea of gevoelige huid. Op basis van Aloë Vera.

Radiante Calming

De Radiante Calming behandeling bestaat uit:

  • Oppervlakte reiniging
  • Radiante (combinatie van diverse AHA’s) peeling
  • Epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden
  • Rozenkwarts massage met kalmerend serum
  • Ontspannende gelaat -en decolleté massage
  • Intensief kalmerend en hydraterend masker

90 min / € 79.50,-

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?