fbpx

Nu is het echt klaar!


“Nu is het écht klaar!” dacht ik toen de weegschaal wéér een kilo meer aangaf dan de keer ervoor.

Al eerder had ik een keer een dieet gevolgd waarbij ik flink wat kilo’s was kwijtgeraakt maar toen ik vanwege gezondheidsklachten moest stoppen met mijn favoriete sport, hardlopen, vlogen de kilo’s er weer aan. Ik dacht dat met opletten op mijn voeding en een beetje beweging ik het wel weer onder controle zou moeten krijgen, maar dit bleek helaas niet het geval te zijn. Dan maar wat strenger voor mezelf zijn, was mijn logische gedachte, maar ook dat bracht niet het gewenste resultaat. Het frustreerde me alleen maar !!

Tot ik op facebook een oud dansgenootje voorbij zag komen die powerslim promootte met een enthousiast ervaringsverhaal. Zij zag er fantastisch uit!!

“Dit móet ik ook proberen”

Ik ben via haar in contact gekomen met Saskia van Ek, mij powerslim coach. Dankzij haar goede uitleg, enthousiasme en betrokkenheid is het me gelukt!!
Inmiddels ben ik ruim 12 kilo kwijt wat meer is dan ik als doel had gesteld en misschien wel had durven hopen
Het is een hele makkelijke manier met heerlijke producten en recepten wat maakt dat het zo goed vol te houden is. Voor mij heeft dit geleid tot ‘Way of life’ zonder honger of frustraties. Zelfs feestjes en vakanties hebben mij het afgelopen jaar op gewicht gehouden met slecht een paar kleine aanpassingen in je snacks.

Bedankt lieve Saskia voor je lieve support, zonder jou was het me niet gelukt.

Ik voel me energieker dan ooit!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?