fbpx

Nu is het echt klaar!


“Nu is het écht klaar!” dacht ik toen de weegschaal wéér een kilo meer aangaf dan de keer ervoor.

Al eerder had ik een keer een dieet gevolgd waarbij ik flink wat kilo’s was kwijtgeraakt maar toen ik vanwege gezondheidsklachten moest stoppen met mijn favoriete sport, hardlopen, vlogen de kilo’s er weer aan. Ik dacht dat met opletten op mijn voeding en een beetje beweging ik het wel weer onder controle zou moeten krijgen, maar dit bleek helaas niet het geval te zijn. Dan maar wat strenger voor mezelf zijn, was mijn logische gedachte, maar ook dat bracht niet het gewenste resultaat. Het frustreerde me alleen maar !!

Tot ik op facebook een oud dansgenootje voorbij zag komen die powerslim promootte met een enthousiast ervaringsverhaal. Zij zag er fantastisch uit!!

“Dit móet ik ook proberen”

Ik ben via haar in contact gekomen met Saskia van Ek, mij powerslim coach. Dankzij haar goede uitleg, enthousiasme en betrokkenheid is het me gelukt!!
Inmiddels ben ik ruim 12 kilo kwijt wat meer is dan ik als doel had gesteld en misschien wel had durven hopen
Het is een hele makkelijke manier met heerlijke producten en recepten wat maakt dat het zo goed vol te houden is. Voor mij heeft dit geleid tot ‘Way of life’ zonder honger of frustraties. Zelfs feestjes en vakanties hebben mij het afgelopen jaar op gewicht gehouden met slecht een paar kleine aanpassingen in je snacks.

Bedankt lieve Saskia voor je lieve support, zonder jou was het me niet gelukt.

Ik voel me energieker dan ooit!!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Pad thai koolhydraatarm recept

Pad Thai | Koolhydraatarm recept

Bereidingstijd 30 min | 2 personen | Fase 3 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 300 g scampi’s1,5 el kokosolie150 gr Chinese kool in dunne

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?