fbpx

PowerSlim is in 1 woord geweldig!!!


Powerslim, in 1woord geweldig!!! 

Zoals zovelen was ik zo klaar met mijn gewicht. Telkens maar weer iets nieuws proberen, wat een paar weken goed ging maar daarna weer terug bij af. Toen ik me meer verdiept had in powerslim werd ik enthousiast en een afspraak gemaakt bij Saskia. Ik werd zo goed begeleid dat het me is gelukt om op een gezonde manier veel kilo’s kwijt te raken. Ik ben weer happy en zit lekker in mijn vel. Kan het ook iedereen aanraden. Ja het kost wel wat maar je moet zo zien, een investering in jezelf.

Groetjes Petra


Deel dit bericht:

Lees meer...

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Vitamine C en huidveroudering

Vitamine C en huidveroudering

Er wordt de laatste tijd veel gesproken dat Vitamine C goed werkt tegen huidveroudering. Maar hoe zit het nu echt?  Vitamine C is een wateroplosbare

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?