fbpx

PowerSlim is in 1 woord geweldig!!!


Powerslim, in 1woord geweldig!!! 

Zoals zovelen was ik zo klaar met mijn gewicht. Telkens maar weer iets nieuws proberen, wat een paar weken goed ging maar daarna weer terug bij af. Toen ik me meer verdiept had in powerslim werd ik enthousiast en een afspraak gemaakt bij Saskia. Ik werd zo goed begeleid dat het me is gelukt om op een gezonde manier veel kilo’s kwijt te raken. Ik ben weer happy en zit lekker in mijn vel. Kan het ook iedereen aanraden. Ja het kost wel wat maar je moet zo zien, een investering in jezelf.

Groetjes Petra


Deel dit bericht:

Lees meer...

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?