fbpx

PowerSlim is in 1 woord geweldig!!!


Powerslim, in 1woord geweldig!!! 

Zoals zovelen was ik zo klaar met mijn gewicht. Telkens maar weer iets nieuws proberen, wat een paar weken goed ging maar daarna weer terug bij af. Toen ik me meer verdiept had in powerslim werd ik enthousiast en een afspraak gemaakt bij Saskia. Ik werd zo goed begeleid dat het me is gelukt om op een gezonde manier veel kilo’s kwijt te raken. Ik ben weer happy en zit lekker in mijn vel. Kan het ook iedereen aanraden. Ja het kost wel wat maar je moet zo zien, een investering in jezelf.

Groetjes Petra


Deel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?