fbpx

PowerSlim is in 1 woord geweldig!!!


Powerslim, in 1woord geweldig!!! 

Zoals zovelen was ik zo klaar met mijn gewicht. Telkens maar weer iets nieuws proberen, wat een paar weken goed ging maar daarna weer terug bij af. Toen ik me meer verdiept had in powerslim werd ik enthousiast en een afspraak gemaakt bij Saskia. Ik werd zo goed begeleid dat het me is gelukt om op een gezonde manier veel kilo’s kwijt te raken. Ik ben weer happy en zit lekker in mijn vel. Kan het ook iedereen aanraden. Ja het kost wel wat maar je moet zo zien, een investering in jezelf.

Groetjes Petra


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?