fbpx

Stralend de zomer in

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma!

De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke
zomerse jurkjes die weer uit de kast kunnen.
Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?
Stap dan in op het 12 weken zomerprogramma!
√ In 12 weken klaar voor de zomer!
√ Persoonlijke begeleiding
√ Leer alles over een gezonde levensstijl
√ 12 complete weekmenu’s

Wendy ging jou voor en deelt graag haar ervaring met jou!

Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd

Ik werd gefeliciteerd met mijn zwangerschap
Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dat helemaal niet zo was. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde me moe en futloos, en besloot dat ik hier iets aan wilde doen. Op 6 mei 2021 ben ik bij mijn coach langs geweest voor een intakegesprek, om kennis te maken met het PS. food & lifestyle programma.
Deze manier van afvallen sprak mij enorm aan omdat je nog steeds genoeg en heel gevarieerd blijft eten. Een crashdieet zag ik namelijk niet zitten. Ik was enthousiast en 10 mei 2021 ben ik dan ook begonnen met het PS. food & lifestyle programma. PS. food & lifestyle programma.

Tijdens het programma ging ik aan de slag met een koolhydraatarm eetpatroon. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om de voortgang te bespreken, mijn vragen te stellen en vooruit te kijken naar de komende week.
De eerste week vond ik heel erg zwaar. Na de eerste dag realiseerde ik me hoe verslaafd mijn lichaam was aan alle suikers die ik normaal gesproken binnen kreeg. Na twee weken begon mijn lichaam te wennen en ging het eigenlijk heel gemakkelijk. Na 2,5 maand waren de eerste 10 kilo er al af. Mijn streven was eigenlijk om 10 kilo af te vallen, maar het ging zo gemakkelijk dat ik
besloot om mijn doel bij te stellen. Uiteindelijk ben ik in 10 maanden tijd bijna 20 kilo afgevallen.

De producten van PS. food & lifestyle combineerde ik met groenten, vlees en vis.
Mijn lievelingsgerecht is fusilli alla Amatriciana. We eten dit nog steeds iedere week. Mijn man was zelfs zo enthousiast dat hij nu ook met het programma begonnen is! Ik had het niet alleen gekund. De wekelijkse begeleiding van een coach vormt een stok achter de deur. Als ik het even moeilijk had of even stil stond qua gewicht, was mijn coach er voor mij. Ze gaf me een peptalk op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Dat ik niet moest opgeven en het af en toe ook best een beetje ‘los’ mocht laten. Stress is namelijk ook niet goed. Ze zorgde ervoor dat ik weer gemotiveerd de deur uitging.

Al een jaar op gewicht
Ik begon met een gewicht van 93 kilo en eindigde op 74 kilo. Het lukt me heel goed om dat stabiel te houden! Ik schommel wel eens 1 à 2 kilo, maar het lukt me nu al een jaar om op gewicht te blijven.
Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Ik voel me fitter, heb veel meer energie en zit weer goed in mijn vel. Ik ben gelukkiger en zelfverzekerder en heb weer zin om dingen te ondernemen.
Mijn nieuwe levensstijl
Het is voor mij een levensstijl geworden waarin je heel gevarieerd, lekker en gezond kan eten. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn manier van eten, en heb mijn levensstijl omgegooid. Daarnaast heb ik ook geleerd om me wat minder druk te maken om alles.
Mijn nieuwe, gezonde eetpatroon is makkelijk vol te houden. Ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt. Een aanrader voor iedereen!

Plan een gratis kennismaking!

Openingstijden zijn: Di, Do, Vrij, Zat 8.30u - 17.00u Do 18.00u - 21.30u

Deel dit bericht:

Lees meer...

Pad thai koolhydraatarm recept

Pad Thai | Koolhydraatarm recept

Bereidingstijd 30 min | 2 personen | Fase 3 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 300 g scampi’s1,5 el kokosolie150 gr Chinese kool in dunne

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?