fbpx

Van dieet naar dieet, van pillen naar sportschool


Mijn verhaal begint hetzelfde al ieder verhaal. Door de jaren heen steeds wat kilo’s erbij, door de jaren ook van alles geprobeerd om het onder controle te krijgen. Van dieet naar dieet, van pillen naar sportschool. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb t geprobeerd. En inderdaad alles hielp maar het volhouden dat was met dit alles niet te doen. Toen hoorde ik weer via via van Power Slim. Keek eens bij LaSarel op de site. Na nog wat doormodderen hoorde ik steeds weer de naam Saskia vallen. In April was ik het spuugzat toen ook mijn suiker aan de hoge kant was en een afspraak gemaakt met Saskia. Een super intake gekregen en na de paasdagen begonnen. Ik heb de doos met de verschillende producten gekocht zodat ik kon kijken wat ik lekker vond. Er zaten heerlijke producten in maar ook die ik echt niet lekker vond. Samen met Saskia en de producten waar ik van kan genieten zit ik weer goed in mijn vel en mijn suiker is ook goed. Blij dat ik deze stap gezet heb en het mooie is dat ik na een weekend TE VEEL genieten met gemak weer alles op kan pakken.

Marianne van den Tillaart

– 17,5 kilo


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?