fbpx

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven.

Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht en me lekkerder voelen in mijn eigen lichaam. Maar niks werkte. Of ik kreeg het niet opgepakt, of het lukte wel, maar kwam er de klad weer in en zaten de kilo’s er zo weer aan.

Fanatiek sporten is ook niet aan mij besteed, dus moest het afvallen gebeuren d.m.v. een aanpassing in mijn voeding.

Een vriendin van mij was ook gestart met afvallen, en deed dit d.m.v. het PS food en Lifestyle programma. Ik zag bij hier hoe gemakkelijk dit ging, en dat zij gewoon normaal bleef eten en ook super lekkere dingen at. Ik ben met haar het gesprek eens aangegaan wat het nu precies inhield. In eerste instantie schrok ik wel van wat het allemaal zou gaan kosten, het koolhydraatarm eten vond ik niet zo erg dat deed is al deels.

Na thuis het allemaal nog eens goed doorgesproken en bekeken te hebben, toch besloten om er voor te gaan.

Bij Saskia ben ik gestart met het starterspakket. Dit beviel me erg goed. Wat moest ik ineens veel eten! Door het gebruik van de fase kaarten en weekmenu’s kon ik het ook goed combineren met het gezin thuis.

De recepten zijn echt super makkelijk en snel te maken. En mijn man en 2 kinderen kunnen goed mee eten. En als er dan toch een keer friet gegeten werd dan maakte ik voor mezelf de zalmwrap met carpaccio.

Dankzij de steun en motiverende woorden van Saskia, het wekelijkse wegen en het samen bekijken wat nu bij me past heb ik inmiddels mijn doel bereikt.

Ik voel mezelf weer tevreden over mijn eigen lichaam, voel me een stuk fitter en energieker.

Zo heb ik van de zomer samen met mijn man en 2 kinderen mee gedaan aan een obstakel run. Iets wat ik een jaar geleden nooit zou hebben aan gedurfd. En ik vond het fantastisch. Ik ben nog steeds iedere dag blij dat ik toch de beslissing genomen heb om met dit programma te gaan starten.

ervaring ps food and lifestyle Eva

Stabiliseren

“Nu in oktober 2022 heb ik besloten om te gaan stabiliseren. Ook dat gaat goed. Ik ga nog maandelijks naar mijn Saskia, zodat ik ook hier begeleiding bij krijg. In ons laatste consult gaf ik aan dat ik weer zo’n honger gevoel had, terwijl ik dat in heel de periode van het programma niet had. Saskia vroeg door en vooral over mijn slaapritme. Ze heeft me toen ook uitgelegd dat te weinig slaap je honger en verzadigheidsgevoel van in de war kan raken. 

Ik heb ook al wat geproefd van de nieuwe producten van PS. life, die speciaal ontwikkeld zijn voor de stabilisatiefase. Die zijn echt heer-lijk! Dat gaat het wel echt een stuk makkelijker maken.”

Eva Verdam -12 kg

Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?