fbpx

Wil jij mijn stok achter de deur zijn?


Het is (weer) zover… ik heb me deze winter weer teveel laten gaan. Dus er zit bijna 7 kg bij ten opzichte van einde zomer. Je zult nu wel denken; maar jij bent toch voedingscoach? Dus jij weet toch hoe het moet? Jij hebt alle Powerslim producten toch zo voor handen? Maar helaas, ik vind het ook moeilijk om alle verleidingen te weerstaan en dus op gewicht te blijven. Maar wat gaat er dan telkens mis vraag ik me dan af? En als ik dan luister naar al mijn ego’s dan geven ze vanzelf antwoord: teveel noten, te grote porties bij het avondeten, och dat stuk chocolade kan best, ik wordt toch ongesteld dus dan verdien ik het, last van winterdepressie, soms te weinig rust, minder bewegen en te veel brood. Ik kan er nog wel meer opnoemen maar dan wordt het echt klagen en dat wil ik je niet aan doen ;).

Dus tijd voor actie! Maar ook heb een stok achter de deur nodig, net als mijn cliënten die bij mij aankloppen met vaak dezelfde “problemen”. Coachen, al zeg ik het zelf, kan ik als de beste maar als food junkie heb ik ook behoefte aan motivatie. Dus bedacht ik me dat ik het maar eens ga opschrijven en ga delen met jou in de hoop dat jij me support wanneer ik het wat moeilijker heb.

Hoe ga het aanpakken?

Tegen mijn PowerSlimmers zeg ik altijd plannen. Plan je eetmomenten, plan je boodschappen, plan je beweegmomenten enz. Door structuur, rust en regelmaat krijg je het eerder voor elkaar. Ok, dat zit wel snor geloof ik. Ik doe 1x per week de grote boodschappen, ik loop 3x per week hard, ik lig tussen 22.00u en 23.00u in bed. Eetmomenten: nou dat lukt ook prima want mijn lijf is voortaan gewend om om de 2,5 uur te eten. Maar de porties zijn nu te groot dus daar valt eer te behalen. Dus ga ik weer de porties afwegen volgens de fasekaart.

Wanneer heb ik jou nodig?

Mijn PowerSlimmers kunnen mij 24/7 appen, verwacht ik dat van jou? Uhhh, ja eigenlijk wel! 🙂 dus ik ga niet zeggen ik schrijf je 1x per week bij het weegmoment, nee ik schrijf of vlog wanneer ik je nodig heb, is dat ok? Ik ga je vertellen als ik enthousiast ben, het moeilijk heb of als ik ergens tegenaan loop en hoe ik dat ga oplossen.

De afgelopen 2 dagen heb ik me al keurig aan het programma gehouden en ik hoop dat ik vrijdag beloond wordt met een lager getal op de weegschaal….

Bedankt dat je naar me geluisterd hebt 🙂

 Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?