fbpx

Wil jij mijn stok achter de deur zijn?


Het is (weer) zover… ik heb me deze winter weer teveel laten gaan. Dus er zit bijna 7 kg bij ten opzichte van einde zomer. Je zult nu wel denken; maar jij bent toch voedingscoach? Dus jij weet toch hoe het moet? Jij hebt alle Powerslim producten toch zo voor handen? Maar helaas, ik vind het ook moeilijk om alle verleidingen te weerstaan en dus op gewicht te blijven. Maar wat gaat er dan telkens mis vraag ik me dan af? En als ik dan luister naar al mijn ego’s dan geven ze vanzelf antwoord: teveel noten, te grote porties bij het avondeten, och dat stuk chocolade kan best, ik wordt toch ongesteld dus dan verdien ik het, last van winterdepressie, soms te weinig rust, minder bewegen en te veel brood. Ik kan er nog wel meer opnoemen maar dan wordt het echt klagen en dat wil ik je niet aan doen ;).

Dus tijd voor actie! Maar ook heb een stok achter de deur nodig, net als mijn cliënten die bij mij aankloppen met vaak dezelfde “problemen”. Coachen, al zeg ik het zelf, kan ik als de beste maar als food junkie heb ik ook behoefte aan motivatie. Dus bedacht ik me dat ik het maar eens ga opschrijven en ga delen met jou in de hoop dat jij me support wanneer ik het wat moeilijker heb.

Hoe ga het aanpakken?

Tegen mijn PowerSlimmers zeg ik altijd plannen. Plan je eetmomenten, plan je boodschappen, plan je beweegmomenten enz. Door structuur, rust en regelmaat krijg je het eerder voor elkaar. Ok, dat zit wel snor geloof ik. Ik doe 1x per week de grote boodschappen, ik loop 3x per week hard, ik lig tussen 22.00u en 23.00u in bed. Eetmomenten: nou dat lukt ook prima want mijn lijf is voortaan gewend om om de 2,5 uur te eten. Maar de porties zijn nu te groot dus daar valt eer te behalen. Dus ga ik weer de porties afwegen volgens de fasekaart.

Wanneer heb ik jou nodig?

Mijn PowerSlimmers kunnen mij 24/7 appen, verwacht ik dat van jou? Uhhh, ja eigenlijk wel! 🙂 dus ik ga niet zeggen ik schrijf je 1x per week bij het weegmoment, nee ik schrijf of vlog wanneer ik je nodig heb, is dat ok? Ik ga je vertellen als ik enthousiast ben, het moeilijk heb of als ik ergens tegenaan loop en hoe ik dat ga oplossen.

De afgelopen 2 dagen heb ik me al keurig aan het programma gehouden en ik hoop dat ik vrijdag beloond wordt met een lager getal op de weegschaal….

Bedankt dat je naar me geluisterd hebt 🙂

 Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?