fbpx

Zelf groentespreads maken


Het aller gemakkelijkst is het om je groentespread uit de supermarkt te kopen, maar niet altijd even gezond. Door zelf spreads te maken weet je precies wat je erin stopt zonder kunstmatige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid of je hormoonbalans. Hieronder vindt je 2 van mijn favoriete groentespreads. Heerlijk op een schijfje komkommer, volkoren cracker, rijstwafel, PowerSlim toast of PowerSlim crackers. Ook kun je de spreads gebruiken voor de basis van een wrap of courget pasta. Kortom, gezond, gevarieerd en super snel en makkelijk te maken!

Tomatenspread

Ingrediënten:

Zongedroogde tomaatjes zonder olie

Verse kruiden zoals, tijm, basilicum, rozemarijn

1 teen knoflook

Olijfolie

Beetje weekwater

Bereidingswijze:

Laat de zongedroogde tomaatjes minimaal 1 uur weken in warm water. Meng in een foodprocessor de tomaatjes, kruiden, olijfolie en een beetje weekwater. Voeg eventueel naar smaak nog peper en zout toe.

 

Spinazie Avocado spread 

Ingrediënten:

1 handje verse bladspinazie

1 avocado

Olijfolie

1 teen knoflook

Snuf Paprika poeder

Snuf kurkuma

Snuf Peper

Snuf Zout

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten in de foodprocessor tot een gladde massa. Voeg eventueel wat water toe als je het mengsel te dik vindt.

 

Eet smakelijk!


Deel dit bericht:

Lees meer...

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?