fbpx

Zes maanden geleden ging het knopje om


Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren.
Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia te informeren. Hierna dacht ik dit moet me lukken. Doel: 20 kilo eraf. Het ging niet altijd even snel als ik wilde, maar elke week ongeveer 1 kilo eraf. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard. Het is allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan 6 maanden later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet.

Dank je wel Saskia voor je hulp!

Peggy van LitsenburgDeel dit bericht:

Lees meer...

Magnesium, onmisbaar mineraal

Magnesium onmisbaar mineraal

Vitamines en mineralen, je hebt er vast en zeker van gehoord. Het lichaam heeft deze stoffen nodig om goed te kunnen functioneren, gezond te blijven

Slank en stralend de zomer in Na foto _Wendy-Debby

Slank en stralend de zomer in

Wendy Helmendach – 17kg en Debby Duijndam – 18kg Wendy: “Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later

Vitamine C en huidveroudering

Vitamine C en huidveroudering

Er wordt de laatste tijd veel gesproken dat Vitamine C goed werkt tegen huidveroudering. Maar hoe zit het nu echt?  Vitamine C is een wateroplosbare

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?