fbpx

Zes maanden geleden ging het knopje om


Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren.
Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia te informeren. Hierna dacht ik dit moet me lukken. Doel: 20 kilo eraf. Het ging niet altijd even snel als ik wilde, maar elke week ongeveer 1 kilo eraf. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard. Het is allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan 6 maanden later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet.

Dank je wel Saskia voor je hulp!

Peggy van LitsenburgDeel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden vermindert, de huid verzacht en kalmeert, de huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.  Radiante Calming is een uniek concept voor ​roodheden in het gelaat   Diffuse roodheid of rode vlekken in het gelaat kunnen mensen als zeer ​cosmetisch storend ervaren. ​Vaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDIËNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?