fbpx

Zes maanden geleden ging het knopje om


Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren.
Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia te informeren. Hierna dacht ik dit moet me lukken. Doel: 20 kilo eraf. Het ging niet altijd even snel als ik wilde, maar elke week ongeveer 1 kilo eraf. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard. Het is allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan 6 maanden later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet.

Dank je wel Saskia voor je hulp!

Peggy van LitsenburgDeel dit bericht:

Lees meer...

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Ervaring ps food and lifestyle Wendy LaSarel

Afvallen lukte de laatste jaren niet

Stoute schoenen Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste (Saskia) coach is met het PS. food & lifestyle programma, maar dacht altijd dat dit toch niets voor mij was.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?