fbpx

Zes maanden geleden ging het knopje om


Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter, ik merkte dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren.
Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia te informeren. Hierna dacht ik dit moet me lukken. Doel: 20 kilo eraf. Het ging niet altijd even snel als ik wilde, maar elke week ongeveer 1 kilo eraf. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard. Het is allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan 6 maanden later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet.

Dank je wel Saskia voor je hulp!

Peggy van LitsenburgDeel dit bericht:

Lees meer...

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Slanke & koolhydraatarme BBQ tips

Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

NIEUW!

Healthy Skin Program

Heb jij huidproblemen zoals acne, acne rosacea, hyperpigmentatie of eczeem?

Healthy skin program beautyfarm lasarel
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?