fbpx

Spannend hoor! Vandaag mijn eerste weegmoment


Nou spannend hoor! Ik moest me deze week echt dwingen om niet op de weegschaal te gaan staan. Zoals ik deze week in mijn vorige blog al aangaf, voel ik me al slanker, fitter en energieker. Dus het moet goed komen! (hoop ik 😉)

Dus daar gaan we…..

Yeehhh!!! -2 kg! O wat ben ik blij :)!!!

Dit weekend wel wat uitdagingen; vanavond ga ik met vriendinnen uiteten en morgen ga ik met mijn man en nog een stelletje naar Amsterdam. Maar voor vanavond heb ik e kaart van Good Food 33 al bekeken en het wordt een kleine carpaccio zonder de pijnboompitjes en de tonijnsteak. Het aller moeilijkst vind ik om het toetje te laten staan maar ik kijk er gewoon niet na en bestel meteen een kopje thee (zonder koekje). En omdat ik nu goed afgevallen ben ben ik extra gemotiveerd om dat ook niet te nemen! 

Morgen in Amsterdam zorg ik dat ik voldoende tussendoortjes in mijn tas heb, zoals Ready to go chocolade drank, de chunky caramel reep en de wafel mokka. Bij lunch ga ik voor een boeren omelet zonder brood en s’avonds weer vlees of vis zoals vanavond. Veel water drinken en dus geen alcohol, maar dat vindt ik het minst moeilijk. 

We slapen in een hotel maar we hebben geen ontbijt gereserveerd dus ik kan lekker mijn croissantje met chocolade hazelnootpasta meenemen!

Bedankt weer voor jullie steun en tot snel!Deel dit bericht:

Lees meer...

Zet de stap naar jou leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

Doe mee met de
30 dagen challenge

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?