fbpx

Weekendje weg was een uitdaging


Nadat ik afgelopen vrijdag op de weegschaal had gestaan en alle leuke reacties heb mogen ontvangen begon de uitdaging; uiteten en een weekendje weg naar Amsterdam.

Vrijdag ging ik zoals ik in mijn vorige blog vertelde bij Good food 33 uiteten met 6 vriendinnen. Natuurlijk volgen ze mij ook dus ik kreeg ook van hen positieve reacties, dus kon ik me ook prima aan mij plan houden. Het enigste dingetje was dat ik bij mijn hoofdgerecht gepofte aardappeltjes kreeg en die heb ik laten liggen. Dat vind ik lastig omdat ik nou eenmaal opgevoed ben dat je eten niet weg moet gooien want dat is zonde. Maar goed ik heb aan mezelf gedacht en van “zund” worde dik was mijn motto ūüėČ 

Het toetje kon ik prima laten en het koekje wat ik bij de thee kreeg heb ik direct weggegeven. Ik was erg trots op mezelf!


Zaterdag gingen we al vroeg richting Amsterdam. In de auto had ik een PowerSlim ready to go chocolade drank gedronken als tussendoortje. Daar aangekomen bij het hotel had ik in mijn tasje een reep en een chocolade wafel gestopt en zijn we verder gegaan met de tram naar het centrum. Tijd om te lunchen. Na wat zoeken een lunch café gevonden. Daar heb ik een omelet besteld met ham en kaas (eigenlijk pas toegestaan vanaf fase 2a, maar goed) en zonder brood. Achteraf was het gerecht niet lekker, veel te vet dus heb daar heel de middag vol van gezeten. Uiteindelijk na lekker shoppen, veel wandelen en een terrasje (met een kop groene thee) zijn vlakbij de Ziggo dome gaan eten. Uitdaging 2: Gelukkig, goede kaart met o.a. gegrilde zalm met salade besteld. Nu wel heerlijk gegeten! Op naar het concert Holland zingt Hazes. Tijdens het concert water gedronken en mijn wafel gegeten. Super! Maar toen…. Mijn man en het bevriende stel wilde nog wel een Whooper bij de Burger King! Ojee…. eigenlijk geef ik daar helemaal niks om maar ja als je dan daar staat en je ruikt wat je helemaal niet mag….. Maar ik heb het gewonnen! Gewoon mijn reep opgegeten en natuurlijk super trots op mezelf zitten wezen :). 

Uiteindelijk lekker gaan slapen en ’s morgens mijn eigen PowerSlim croissant met chocolade pasta gegeten met een lekker kopje thee. Als afsluiter zijn we nog gaan brunchen en heb ik gekozen uit weer een goede menukaart; Salade met gebakken gamba’s. En toch wat hapjes genomen van de tomatensoep van mijn man ūüėČ

Al met al heb ik het “overleefd” en ook zeker genoten hoor! De conclusie is toch wel dat je moet zorgen dat je producten bij je hebt en goed moet weten wat wel en niet kan en dan lukt het dus wel en kun je dus toch gewoon een weekendje weg en uiteten met wat aanpassingen. 

Op naar het weegmoment van aanstaande vrijdag! (Blijft spannend;))


Deel dit bericht:

Lees meer...

Nieuw! Gezichtsbehandeling Radiante Calming

Radiante¬†Calming is een behandeling, die geleidelijk aan roodheden¬†vermindert,¬†de¬†huid¬†verzacht¬†en¬†kalmeert,¬†de¬†huidversterkt en het vochtgehalte op peil brengt.¬† Radiante¬†Calming is een uniek concept voor¬†‚Äčroodheden¬†in¬†het¬†gelaat¬† ¬†Diffuse¬†roodheid¬†of¬†rode¬†vlekken¬†in¬†het¬†gelaat¬†kunnen¬†mensen¬†als¬†zeer¬†‚Äčcosmetisch¬†storend¬†ervaren.¬†‚ÄčVaak is diffuse roodheid zichtbaar



Bloemkoolsoep met champignons

Bereidingstijd 25 min | 1 persoon | Fase 1 PS Food & lifestyle programma INGREDI√čNTEN 250 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon of tuinkruiden bouillon

Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?