fbpx

Weekendje weg was een uitdaging


Nadat ik afgelopen vrijdag op de weegschaal had gestaan en alle leuke reacties heb mogen ontvangen begon de uitdaging; uiteten en een weekendje weg naar Amsterdam.

Vrijdag ging ik zoals ik in mijn vorige blog vertelde bij Good food 33 uiteten met 6 vriendinnen. Natuurlijk volgen ze mij ook dus ik kreeg ook van hen positieve reacties, dus kon ik me ook prima aan mij plan houden. Het enigste dingetje was dat ik bij mijn hoofdgerecht gepofte aardappeltjes kreeg en die heb ik laten liggen. Dat vind ik lastig omdat ik nou eenmaal opgevoed ben dat je eten niet weg moet gooien want dat is zonde. Maar goed ik heb aan mezelf gedacht en van “zund” worde dik was mijn motto šŸ˜‰ 

Het toetje kon ik prima laten en het koekje wat ik bij de thee kreeg heb ik direct weggegeven. Ik was erg trots op mezelf!


Zaterdag gingen we al vroeg richting Amsterdam. In de auto had ik een PowerSlim ready to go chocolade drank gedronken als tussendoortje. Daar aangekomen bij het hotel had ik in mijn tasje een reep en een chocolade wafel gestopt en zijn we verder gegaan met de tram naar het centrum. Tijd om te lunchen. Na wat zoeken een lunch café gevonden. Daar heb ik een omelet besteld met ham en kaas (eigenlijk pas toegestaan vanaf fase 2a, maar goed) en zonder brood. Achteraf was het gerecht niet lekker, veel te vet dus heb daar heel de middag vol van gezeten. Uiteindelijk na lekker shoppen, veel wandelen en een terrasje (met een kop groene thee) zijn vlakbij de Ziggo dome gaan eten. Uitdaging 2: Gelukkig, goede kaart met o.a. gegrilde zalm met salade besteld. Nu wel heerlijk gegeten! Op naar het concert Holland zingt Hazes. Tijdens het concert water gedronken en mijn wafel gegeten. Super! Maar toen…. Mijn man en het bevriende stel wilde nog wel een Whooper bij de Burger King! Ojee…. eigenlijk geef ik daar helemaal niks om maar ja als je dan daar staat en je ruikt wat je helemaal niet mag….. Maar ik heb het gewonnen! Gewoon mijn reep opgegeten en natuurlijk super trots op mezelf zitten wezen :). 

Uiteindelijk lekker gaan slapen en ’s morgens mijn eigen PowerSlim croissant met chocolade pasta gegeten met een lekker kopje thee. Als afsluiter zijn we nog gaan brunchen en heb ik gekozen uit weer een goede menukaart; Salade met gebakken gamba’s. En toch wat hapjes genomen van de tomatensoep van mijn man šŸ˜‰

Al met al heb ik het “overleefd” en ook zeker genoten hoor! De conclusie is toch wel dat je moet zorgen dat je producten bij je hebt en goed moet weten wat wel en niet kan en dan lukt het dus wel en kun je dus toch gewoon een weekendje weg en uiteten met wat aanpassingen. 

Op naar het weegmoment van aanstaande vrijdag! (Blijft spannend;))


Deel dit bericht:

Lees meer...

12 weken zomerprogramma Ps food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de zomer in

Vanaf nu kun je het 12 weken zomer programma starten met het PS food and lifestyle programma! De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden,

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:ā€œIn de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?