fbpx

Zeekraal salade recept


Zeekraal kun je echt overal in combineren. De kortarige zeekraal wordt het meest gegeten. Hij is prima te blancheren, stomen en roerbakken maar kan ook rauw door een salade gedaan worden. Wanneer je het PowerSlim programma volgt mag je in fase 1a er ongeveer 50 gram per keer van eten. Dit komt omdat de superfood toch nog best wat koolhydraten bevat. (9,1 gr. Per 100 gr.) Waarom zeekraal zo gezond voor je is lees je hier…

Zeekraal Salade Recept:

Ingrediënten:

100 gram Rucola
50 gram zeekraal
100 gram mini mozzarella
5 cherry tomaatjes
Dressing van koolzaadolie, mosterd en citroensap.

Werkwijze:

Kook de zeekraal 2 minuten in water. Verdeel ondertussen de rucola, tomaatjes en mozarella op een bord. Giet de zeekraal af en meng het bij de overige ingrediënten. Verdeel als laatste de dressing over de salade.


Deel dit bericht:

Lees meer...

op naar een nieuwe jij ps food and lifestyle

Op naar een nieuwe jij

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit! Josien:“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng

Stralend de feestdagen in PS food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

Stralend de feestdagen in

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles

ervaring ps food and lifestyle Eva

Wat moest ik veel eten!

Tevreden zijn over mezelf en mijn eigen lichaam. Dat was het doel wat ik mezelf had gegeven. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?